Mode

De evolutie van de stijl van Megan Fox: van het eenvoudige naar het sekssymbool

Megan Fox is beroemd om haar imago van een fatale sexy brunette met een roofzuchtige blik en sensuele lippen. Haar stijl verschilt niet van ingetogenheid en terughoudendheid, maar tegelijkertijd zijn de outfits niet vulgair of vulgair: de ster voelt de fijne grens tussen provocatie en slechte smaak. Dit was echter niet altijd het geval: voordat hij het wereldwijde geslachtsymbool en idool van miljoenen werd, ging Megan een lange weg in de evolutie van stijl en schoonheid.

De evolutie van stijl en uiterlijk van Megan Fox

Helemaal aan het begin van haar carrière was Megan Fox een gewoon, onopvallend meisje, mooi, maar niets meer. Toen leek ze niet veel op die verbazingwekkende schoonheid die de hele wereld nu kent en die miljoenen proberen na te streven. In 2003 ging de aspirant-actrice met roodachtig haar, was een beetje vol en hield heel veel van zonnebaden. Wat betreft de stijl, in die tijd was Megan duidelijk een tomboy en verscheen op de evenementen in de vorm van een tomboy-meisje. In navolging van de mode van de nul, was ze dol op een laag uitlopende broek, die pronkt met buik, toppen en grove brede gordels.

"Ik voel me sexy in jeans, een t-shirt en hoge hakken."

Aan het begin van haar carrière was Megan Fox een gewoon, onopvallend meisje. De toekomstige ster herinnerde een beetje aan die geweldige schoonheid die de hele wereld nu kent. Op dat moment was Megan duidelijk een tomboy en verscheen hij op de evenementen in de vorm van een tomboy

Een beetje later werd Megan opnieuw beschilderd in een brandende brunette en besloot ze het beeld van een fatale schoonheid te proberen. De eerste stappen in deze richting kunnen echter niet succesvol worden genoemd: de meeste beelden van de actrice in 2003-2006 waren vulgair en smaakloos.

Een beetje later werd Megan opnieuw beschilderd in een brandende brunette en het was de juiste beslissing - donkere haarkleur toegevoegd aan de helderheid en individualiteit van het meisje. Megan besluit het beeld van de fatale schoonheid te proberen, maar de eerste stappen waren niet erg succesvol. 2004

Als je aandacht besteedt aan het gezicht van Megan, valt het eerste wat je opvalt op het ontbreken van Fox's kenmerkende kattenlook en onnatuurlijk dunne wenkbrauwen. Er zijn geen prominente jukbeenderen, in plaats van hen - mollige wangen, de neus is nog niet zo dun als na plastische chirurgie, sproeten en oneffen huid zijn goed merkbaar.

In 2004 was Megan's gezicht heel anders dan we vroeger zagen

In 2007 viel Megan, na het betreden van de schermen van Transformers, wereldfaam in de wacht, en dit kon natuurlijk niet anders dan haar uiterlijk beïnvloeden. Een rijzende ster transformeert in een slanke, langharige seksbom met een kenmerkende roofzuchtige blik over zijn schouder. Maar Megan heeft nog niet geleerd hoe ze zichzelf in alle schoonheid moet presenteren: ze kiest vaak voor flodderige stijlen die haar figuur verbergen, onsuccesvolle decolleté en ongeschikte lengte.

In 2007 werd Megan Fox een wereldster en dit kon het niet helpen, maar reflecteerde op haar verschijning: Rising Star reïncarneert in een slanke langharige seksbom. Een opdringerige blik over haar schouder zal spoedig een van de "tricks" worden , onsuccesvolle decollete en ongepaste lengte De jurk, waarin Megan verscheen bij de première van de film "Transformers" in Sydney, veroorzaakte een negatieve reactie van fans als gevolg van onsuccesvolle decolleté

Hoewel Megan in 2007 nog geen beroep heeft gedaan op de diensten van plastisch chirurgen, is haar gezicht aanzienlijk veranderd door de succesvolle make-up, de juiste vorm van wenkbrauwen en gewichtsverlies.

Hoewel Megan in 2007 nog geen beroep heeft gedaan op de diensten van plastisch chirurgen, is haar gezicht aanzienlijk veranderd door de succesvolle make-up, de juiste vorm van wenkbrauwen en gewichtsverlies

In 2008 exploiteert de starlet zijn visuele aantrekkingskracht ten volle en kiest hij strakke jurken, provocerende mini en diepe decollete. Net als haar idool Marilyn Monroe probeert ze naïveteit en seksualiteit te combineren door speelse en tegelijkertijd verleidelijke beelden te creëren. Haar uitgangen zijn nauwelijks stijlvol en elegant te noemen, maar Megan slaagt er duidelijk in haar verdiensten te benadrukken en de aandacht op zichzelf te vestigen.

In 2008 exploiteert Megan haar visuele aantrekkingskracht ten volle en na haar krachten te hebben bestudeerd, koos de actrice vaak voor korte bustier-jurken die haar lichaam en open benen accentueren, net als haar idool Marilyn Monroe, probeert ze naïviteit en seksualiteit te combineren. weet hoe de deugden te benadrukken en de aandacht op zichzelf te vestigen

Het gezicht en de figuur van Megan zijn merkbaar aan het veranderen: de borst wordt meer afgerond en strak, de lippen merkbaar molliger en de neus wordt netjes. Dankzij zo'n ongewone procedure als diamantslijpen, wordt de huid van de actrice geëgaliseerd en krijgt een gezonde glans, kleine afwijkingen zoals acne-littekens verdwijnen.

In 2008 verandert het gezicht van Megan merkbaar: haar lippen worden sappiger en haar neus wordt netjes.

In 2009, na de release van het tweede deel van "Transformers", verschijnt Megan regelmatig op premières en verschillende evenementen, waarbij steeds meer luxueuze beelden getoond worden. Nu verkiest Fox de lengte van de maxi en net onder de knieën maakt speelsheid geleidelijk plaats voor volwassen seksualiteit en elegantie. Als onderdeel van de promotour "Transoformers: Revenge of the Fallen", demonstreert Megan vele prachtige beelden die alle voordelen van een ster op de juiste manier benadrukken: chique vloerlengte jurken met spleten die het mogelijk maken om de benen van een actrice te zien, een ongewone jurk in Griekse stijl, lichtere bustierjurk, kleine zwarte jurk.

In 2009 verschijnt Megan regelmatig in premières en verschillende evenementen, die steeds luxueuzere beelden laten zien.Nu maakt speelsheid plaats voor volwassen seksualiteit en elegantie.In het kader van de promo Transformers: Revenge of the Fallen, toont Megan een witte jurk in de Griekse stijl. In de film "Transformers: Revenge of the Fallen" in Moskou koos de ster voor een spectaculaire bustier voor een jurk. Binnen de promotour was er een plek voor ingetogen klassiekers

Een van de meest opvallende beelden van de periode is de verschijning van Megan Fox tijdens de Golden Globes-ceremonie in een oogverblindende gouden jurk op de vloer van Ralph Lauren, die de prachtige actrice laat zien.

Megan Fox bij de Golden Globes in een gouden jurk op de grond door Ralph Lauren

Megan wordt regelmatig te gast bij verschillende evenementen en leert vakkundig foto's te selecteren die overeenkomen met de plaats en de gelegenheid. Dus, tijdens de Emporio Armani-show, gehouden als onderdeel van de Milan Fashion Week, verscheen de ster in discrete zwart-witte kleding en voor de uitreiking van de Youth Choice Awards 2009 koos ze voor een briljante mini-jurk met een diepe decolleté.

Megan leerde snel hoe ze afbeeldingen kon selecteren die overeenkomen met de plaats en gelegenheid van Megan op een discrete manier tijdens de Emporio Armani show, gehouden als onderdeel van de Milan Fashion Week. Tijdens de jeugdceremonie Teen Choice Awards 2009 verscheen de ster in een mini-jurk met een diepe halslijn.

Het is gemakkelijk te zien dat Megan het minimalisme verkiest: ze vult het heldere uiterlijk aan met een niet minder spectaculaire outfit, zonder het beeld te overbelasten met details en alle aandacht op het gezicht te richten.

"Mijn definitie van schoonheid is eenvoud, elegantie en sensualiteit."

Megan Fox - een voorstander van minimalisme en eenvoudActress geeft er de voorkeur aan zich op het gezicht te concentreren

In 2011, met het gezicht van een ster, treden er significante veranderingen op: door overmatig gebruik van Botox begint het geïmmobiliseerd en onnatuurlijk te lijken. Gelukkig kwam de actrice op tijd tot bezinning en keerde terug naar haar vorige optreden.

In 2011 begint Megan's gezicht immobiel en onnatuurlijk te lijken als gevolg van overmatig gebruik van Botox.

Na de geboorte van het kind verandert de stijl van Megan duidelijk: haar beelden worden meer en meer ingetogen, eenvoudig en beknopt. Zachte vrouwelijkheid komt om provocerende gewaagde seksualiteit te vervangen.

Na de geboorte van een kind is de stijl van Megan veel veranderd. Haar beelden worden meer terughoudend. Zachte vrouwelijkheid komt om provocerende gewaagde seksualiteit te vervangen

Actrice vandaag

In 2014, na een lange pauze, verschijnt Megan opnieuw op de schermen en rode nummers, dankzij de hervatting van de samenwerking met Michael Bay. Blockbusters "Ninja Turtles" en "Ninja Turtles 2" brachten haar terug naar de top van faam en naar de gebruikelijke rol van verleidelijke schoonheid. Het is echter onmogelijk om te zeggen dat Megan "vastzit" in één beeld: ze verschijnt op evenementen, volgt moderne modetrends, neemt notities over trends, houdt de tijd bij, maar houdt altijd rekening met haar sterke en zwakke punten, sterke en zwakke punten.

In 2014 keerde Megan terug naar de gebruikelijke rol van verleidelijke schoonheid, maar de ster kan niet worden verweten met het feit dat ze "vastzat" in nul

Om een ​​beeld van een geslachtsymbool op de rode loper te creëren, wordt ze geholpen door stijlen die de onberispelijke gestalte van een ster, gewaagde bustierjurken, dierenprints, ondeugende snitten en leren details benadrukken. De actrice houdt ervan op te scheppen van haar lange slanke benen en kiest vaak de lengte van een mini.

De ster herschept met succes het beeld van een fatale schoonheid en vandaag kiest de actrice voor gedurfde bustierjurken, dierenprints, ondeugende bezuinigingen. Megan is een mooie figuur en slanke lange benen, het is niet verwonderlijk dat ze er graag de nadruk op legt.

En natuurlijk herinnert de schoonheid zich haar belangrijkste troeven die haar zo mooi en uniek maakten - een schok van prachtig donker haar, sensuele lippen en een blik van een wilde kat van onder keurige gebogen wenkbrauwen.

Megan Fox is trouw aan haar merkimago van een sexy brunette Copina van luxueus donker haar, sensuele lippen en de blik van een wilde kat van onder mooie gebogen wenkbrauwen - dat is wat Megan zo mooi en uniek maakt.

Megan Fox - de ster van zijn tijd, die het voor elkaar kreeg om van een eenvoudig meisje een seks-symbool te maken en Hollywood-heuvels te veroveren. Toen ze eenmaal op seksualiteit wedde en niet verloor: vandaag, ondanks een bescheiden staat van dienst, kent de hele wereld de actrice, en haar schoonheid is het voorwerp van jaloezie en de droom van miljoenen. En zelfs als de ster vaak wordt bekritiseerd vanwege plastische chirurgie en onfatsoenlijke outfits, is haar beeld van een sexy brandende brunette met mollige lippen, een gebeitelde neus en de blik van een kat al lang een cult geworden.

Bekijk de video: De telefoon moet opgenomen worden (Februari 2020).

Загрузка...