Mode

De meest memorabele kapsels van Lena Lenina

"Queen of shocking hairstyles" - zo'n onofficiële titel is een modieuze schrijver en zakenvrouw Lena Lenina. Haar styling is verrassend met moed, extravagantie en dient als een favoriete plot voor roddels.

Meestal behaagt Lenin zijn fans en verbaast hij de hele wereld, terwijl hij langs de rode loper van het Filmfestival van Cannes loopt. Het is bekend dat haar kapper, die zich op deze gebeurtenis voorbereidt, ongeveer 40 kg haarborstels, cosmetica voor haar, styling, strijkijzers, krullen en andere apparaten meeneemt.

Takken van sakura of populier, geschilderd in zilver, zijn geweven in een spectaculaire structuur op het hoofd.

Hier verscheen de schrijver als een engel. Maar de basis van het kapsel diende als een vilt van het gebruikelijke vloerkleed.

Het hart moet groot zijn!

Lila-roze strengen worden in het haar geweven. De pers gaf een toepasselijke naam aan deze afbeelding - "The Bastind Sorceress".

En dit "meesterwerk" ontving een palmtak van de Franse editie van Gala voor het meest ongewone kapsel van het festival van Cannes. In het hart ervan - een gepoft condoom. Lena legde de paparazzi uit dat het anticonceptiemiddel nodig is voor een "gemakkelijk te dragen kapsel met een langwerpige vorm."

Bevalt de schrijver en de Russische fans. Grote resonantie veroorzaakte haar foto met geïnterlinieerde kroonluchter. Velen vroegen zich af hoe ze een zware constructie op het hoofd moesten houden. In feite is alles eenvoudig: Lena stond onder een kroonluchter in het restaurant "Bristol" in Bolshaya Nikitskaya en werd daarboven door een stylist neergelegd.

Op deze plek had Lena een levende krokodil in plaats van een handtas en op haar hoofd een meterlange kroon van linde met bloemblaadjes gehesen.

Hier Lenin op het evenement "A Dozen of Geniuses", waar beroemde realistische kunstenaars werden uitgenodigd.

En dit is het "einde van de wereld" -feest. Een spin nestelde zich in Elena's haar.

De schrijver reikt haar persoonlijke onderscheiding uit aan kunstenaars en beschermers van de kunst.

Ook hier "de presentatie van bestellingen".

In haar haar is een miniatuurpop een kopie van Lena zelf.

Houdt van de schrijver en paardenbloem kapsel.

Dus dat zou Lena Lenin zijn, als ze plotseling op kantoor zou komen werken.

Omdat er een netwerk van eigen manicurestudio's is, is het bijbehorende kapsel ook nodig!

En hier is ze een fan van voetbal.

Slak in de hand - een slak op het hoofd.

Fans noemden dit kapsel "Gooseberry Berry".

Er waren ook zulke gevallen waarin Lenin haar hoofd goed schoor. Hier is het hoofd versierd met pailletten en strass steentjes.

Hoewel de afwezigheid van een haarschrijver naar de mening van veel fans aanstaande is, zou Lenin niet zichzelf zijn geweest als ze niet was teruggekeerd naar extravagante styling. Op de foto draagt ​​ze een egelpak en een kegelkapsel op het Filmfestival van Cannes-2018.

Soms lijkt het erop dat we zonder ongewone haarstijlen niet gewend zijn haar te zien. Trouwens, dit is zo'n zeldzaam schot - Lena zonder Babylon op zijn hoofd.

Je kunt de kapsels van Lena Lenina op verschillende manieren behandelen, maar je kunt haar gewoon niet buitengewoon laten. Het belangrijkste principe is om te verschillen van de grijze en saaie menigte.

Bekijk de video: Het zotste moment van Nono en Marthe (Februari 2020).

Загрузка...