Schoonheid

Mooie donkerblonde haarkleur (50 foto's) - Alle kleuren

Blondjes en brandende brunettes zullen ruimte voor zichzelf moeten maken: vandaag, opnieuw, herwint de donkerblonde haarkleur die onverdiend vergeten is haar vroegere populariteit (zie foto). Als je al heel lang droomt van een vergelijkbare schaduw, vergeet dan niet dat dit seizoen de maximale natuurlijkheid wordt gewaardeerd.

Als je al heel lang droomt van een vergelijkbare schaduw, vergeet dan niet dat de maximale natuurlijkheid dit seizoen wordt gewaardeerd.

Donkerblond wordt beschouwd als een van de duurste (letterlijk) en nobele bloemen

Het is heel moeilijk om deze trendkleur zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen.

Natuurlijke tinten van donker blond

Donkerblond wordt beschouwd als een van de duurste (letterlijk) en nobele bloemen. Het is heel moeilijk om deze trendkleur zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen. Het uiteindelijke resultaat wordt immers niet alleen significant beïnvloed door de kwaliteit van de gebruikte samenstelling, maar ook door de oorspronkelijke natuurlijke haarkleur. Met de verkeerde selectie van kleuren en onwetendheid van de principes van de werking van kleurstoffen, kan de schaduw te sappig en onnatuurlijk blijken te zijn, en omgekeerd vervaagd en niet-indrukwekkend.

Het uiteindelijke resultaat wordt immers niet alleen significant beïnvloed door de kwaliteit van de gebruikte samenstelling, maar ook door de oorspronkelijke natuurlijke haarkleur.

Met de verkeerde selectie van kleuren en onwetendheid van de principes van de werking van kleurstoffen, kan de schaduw te sappig en onnatuurlijk blijken te zijn en, omgekeerd, vervaagd en niet-indrukwekkend

Als u de eigenaar bent van natuurlijke donkere blonde krullen, volstaat het om ze gewoon de gewenste tint te geven met gebruik van tonic of tint.

Als u de eigenaar bent van natuurlijke donkerblonde krullen, volstaat het om ze gewoon de gewenste tint te geven met gebruik van tonic of tint. Het kleuren van lichte strengen in donkerder is ook niet zo problematisch. Selecteer gewoon een hoogwaardige verflaag of bezoek een beproefde salon. Maar zelfs in dit geval kun je het verkeerde resultaat behalen - de schaduw moet immers alleen worden gekozen om bij je eigen huid te passen.

Het kleuren van lichte strengen in donkerder is ook niet zo problematisch.

Kies gewoon een kwaliteitsverf of bezoek een beproefde salon

Het geven van een lichtbruine tint aan donker haar is problematischer en vereist de handen van een ervaren meester.

Het geven van een lichtbruine tint aan donker haar is problematischer en vereist de handen van een ervaren meester. De reden voor het verschijnen van een geeloranje vervelende glans na opheldering ligt in de hoge weerstand van het natuurlijke pigment, dat alleen kan worden verborgen met behulp van een zeer hoogwaardige kleurstof.

De "correcte" trend donkerblonde haarkleur (zie foto) moet voldoende verzadiging hebben en de natuurlijke schoonheid van de ogen, lippen en huid benadrukken en niet doven

Het mag er echter niet saai en saai uitzien.

Het kan worden verdund met gouden tinten van een palet van verwelkend hout of ashes, bloemen van rijpe bessen of gefermenteerde wijn, cognac of andere natuurlijke tinten.

Raad. De "correcte" trend donkerblonde haarkleur (zie foto) moet voldoende verzadiging hebben en de natuurlijke schoonheid van de ogen, lippen en huid benadrukken en niet doven. Het mag er echter niet saai en saai uitzien. Het kan worden verdund met gouden tinten van een palet van verwelkend hout of ashes, bloemen van rijpe bessen of gefermenteerde wijn, cognac of andere natuurlijke tinten.

Voordelen van donkerblonde haarkleur

Naast natuurlijkheid en natuurlijkheid heeft deze kleur nog een heleboel andere voordelen:

Naast natuurlijkheid en natuurlijkheid heeft deze kleur veel andere voordelen.

Geschikt voor alle meisjes en vrouwen, met uitzondering misschien van de eigenaars te donkere huid

In tegenstelling tot zwart branden is hij absoluut niet oud

 • geschikt voor alle meisjes en vrouwen, behalve misschien de eigenaren van een te donkere huid;
 • in tegenstelling tot zwart branden is hij absoluut niet oud;
 • donkere tinten zijn beter in staat om licht te reflecteren, dus op het haar van deze kleur zijn de gespleten haarpunten minder zichtbaar;
 • Deze kleur ziet er perfect uit met elke stijl van kleding: van casual tot klassiek;
 • het wordt vandaag in een groot aantal tinten gepresenteerd: van donkerblond goudblond haar of koper (niet te verwarren met rood) tot pure of lichte chocolade, kers, brandewijn of noot;
 • op dergelijke krullen ziet het benadrukken of ombra er goed uit;
 • Met de hulp van donkerbruine kleur is het mogelijk om grijze haren volledig te camoufleren.

Donkere tinten kunnen de kleur beter weergeven, dus op het haar van deze kleur zijn de gespleten haarpunten minder zichtbaar.

Deze kleur ziet er perfect uit met elke stijl van kleding: van casual tot klassiek

Het blijkt dat de haarkleur in de loop van de tijd kan veranderen. Het hangt niet alleen af ​​van de klimatologische omstandigheden, maar ook van de voedingskeuze.

Raad.Het blijkt dat de haarkleur in de loop van de tijd kan veranderen. Het hangt niet alleen af ​​van de klimatologische omstandigheden, maar ook van de voedingskeuze. Dus als u regelmatig voedingsmiddelen gebruikt die rijk zijn aan vetten en suikers, kan uw haar donkerder worden.

Welke beroemdheid geeft de voorkeur aan donkere blonde kleur?

Verbrande krullen op de loopbruggen en schermen zijn lang geen plaats geweest. Maar blijkbaar zijn stellaire personen hier alleen maar blij mee:

 • Penelope Cruise verliet de experimenten met de verduidelijking van krullen in haar vroege jeugd; Vandaag de dag tinten en schittert het alleen maar zijn prachtige manen;

Penelope Cruz verliet de experimenten met het ophelderen van krullen in haar vroege jeugd

 • Liv Tyler, die zelden de lijst met de mooiste mensen in Hollywood verlaat, is onveranderlijk trouw aan haar natuurlijke donkerblonde manen met een lichte koperen tint;

Liv Tyler, verlaat zelden de lijst met de mooiste mensen in Hollywood

Altijd trouw aan zijn natuurlijke donkerblonde manen met een lichte koperen tint

 • Megan Fox veranderde enkele seizoenen geleden de hete zwarte in een meer natuurlijke tint van koude chocolade;
 • ongeacht hoeveel experimenten Keira Knightley met zichzelf uitvoert, ze keert altijd terug naar haar eigen donkerbruine kleur; Dit is niet verrassend - dit is tenslotte een beeld voor haar om te zien;

Megan Fox veranderde enkele seizoenen geleden de hete zwarte in een meer natuurlijke tint van koude chocolade.

ongeacht hoeveel experimenten Keira Knightley met zichzelf uitvoert, ze keert altijd terug naar haar eigen donkerbruine kleur; Dit is niet verrassend - dit is tenslotte een beeld voor haar, natuurlijk, om onder ogen te zien

 • Catherine Zeta-Jones geeft de voorkeur aan donkerbruine hazelaar, bijna bruin haar;

Catherine Zeta-Jones geeft de voorkeur aan donkere blonde hazelnoot, bijna bruin haarkleur

 • Mila Kunis is ook een groot voorstander van de natuurlijkheid en schakeringen van koffie; het zachtere beeld maakt verschillende lichte heldere strengen.

Raad. Om je haar op orde te krijgen, gebruik advies van Zetas-Jones en maak vaak maskers van een mengsel van honing en bier. Je kunt de geur van alcohol op de strengen kwijt raken door te spoelen met citroensap.

Wie is de donkere blondine?

Natuurlijk donker blond kan veel tonen hebben:

Natuurlijk donker blond kan veel tonen hebben

 • donkerblonde krullen met een lichte koper- of goudtint kunnen gemakkelijk worden gekozen door de eigenaars van de herfstachtige huid en bruine, groen-bruine, blauwe of groene ogen; deze kleur is echter vrij loyaal en kan worden gecombineerd met vele soorten uiterlijk; Versier het niet alleen een vervaagde huid;
 • koele donkerblonde ash haarkleur (zie foto) ziet er ongelooflijk aantrekkelijk uit; het is beter om het te kiezen bij vrouwen met een lichte of gemiddelde helderheidshuid van het "winter" -type en een natuurlijke roze, zachtroze kleur; anders ziet het gezicht eruit als een bevroren masker op de achtergrond van een asgrauwe tint;

Koel donkerblond ashaar ziet er ongelooflijk aantrekkelijk uit

 • goudbruin is enigszins tarwe-achtig, maar heeft een iets helderder getij; ideaal voor eigenaren van leertype "lente" of "zomer."

Zelfkleuring (als u een risicovolle persoon bent en van experimenten houdt)

Als je een kardinale transformatie besluit en besluit te verven, laat staan ​​je haar lichter te maken voordat je thuis verft, kunnen we dat natuurlijk niet verbieden. Als je te beperkt bent in middelen, vraag dan toch om deze procedure uit te voeren voor iemand uit de familie - moeder of vriendin.

Zelfkleuring (als u een risicovolle persoon bent en van experimenten houdt)

Als je een kardinale transformatie besluit en beslist om te verven, en nog meer om je haar lichter te maken voordat je thuis verft, kunnen we je niet verbieden

Als je te beperkt bent in middelen, vraag dan toch om deze procedure uit te voeren voor iemand uit de familie - moeder of vriendin

Immers, gelijkmatig je haar alleen verven, je zult niet in staat zijn om:

 • Alvorens te verven, was je haar niet voor minstens 3-4 dagen - het zal minder gewond zijn.
 • De bliksem wordt enkele dagen voor het verven gedaan. Haar moet na de eerste ingreep tenminste een beetje rusten.
 • Zorg ervoor gespleten punten te scheren.
 • Kleur begint alleen vanaf de wortels. Om dit te doen, moet u het haar zorgvuldig scheiden in scheidingen en de verf zo gelijkmatig mogelijk aanbrengen. Aan het einde van de compositie wordt aangebracht in de laatste beurt. Als u besluit om de hele kleurstof direct op het hoofd te gieten en vervolgens te wrijven, zal het ongelijk verdeeld zijn. In het beste geval heeft het haar een enkele tint en ziet het er erg onnatuurlijk uit. In het slechtste geval - word je een taart.
 • Verspreid de compositie voorzichtig met een kam over al het haar.
  Nadat je de verf hebt afgewassen, breng je er een voedend masker op aan.

Was je haar niet minstens 3-4 dagen voor het verven - het zal minder gewond zijn

De bliksem wordt enkele dagen voor het verven gedaan. Haar moet na de eerste ingreep op zijn minst een beetje rusten.

Zorg ervoor gespleten punten te scheren.

Kleur begint alleen vanaf de wortels. Om dit te doen, moet u het haar zorgvuldig scheiden in scheidingen en de verf zo gelijkmatig mogelijk aanbrengen.

Tip! Als u besluit uw haar zelf te verven, onderzoek dan zorgvuldig in de winkel de verpakking met verf (zie foto) voor donkerblond haar. De fabrikant moet aangeven welke kleur je kunt krijgen, rekening houdend met de schaduw van je eigen strengen.

Onion Husk Tinting

Als je eigen haarkleur te saai voor je lijkt, en er is geen tijd of geld voor een salon, geef je haar dan een beetje schaduw met behulp van natuurlijke middelen - en je beeld zal onmiddellijk veranderen. Bijvoorbeeld uienschil:

Als je eigen haarkleur te saai voor je lijkt, en er is geen tijd of geld voor een salon, geef je haar dan een beetje schaduw met natuurlijke producten - en je afbeelding zal onmiddellijk veranderen

voor de bereiding van verzadigde bouillon hebt u ongeveer 50 g schil nodig (voor minder dik haar kan dit bedrag worden verlaagd); het is noodzakelijk om er een glas kokend water over te gieten en het gedurende 20 minuten te laten sudderen

 • voor de bereiding van verzadigde bouillon hebt u ongeveer 50 g schil nodig (voor minder dik haar kan dit bedrag worden verlaagd); het is noodzakelijk om het te vullen met een glas kokend water en het te laten sudderen op laag vuur gedurende 20 minuten;
 • warm afkooksel wordt aangebracht op het haar en omwikkeld met polyethyleen en vervolgens met een warme dop; loop minstens een uur rond met zo'n sieraad op je hoofd (meer); gedroogd haar zal je verrassen met een aangename glans en een lichte schaduw;
 • Met behulp van zo'n afkooksel kun je niet alleen verven, maar ook ziek en dun of vettig haar in orde brengen.

Raad. Haar kan worden getint met zowel witte als rode uivariëteiten. In het eerste geval krijg je een gouden tint. Rode uien geven de krullen een donkerdere kersroodachtige kleur.

Versteviging met kamille of calendula

Deze bloemen kunnen niet alleen omgaan met vele ontstekingen, maar geven het haar ook een licht gouden tint. Om een ​​kouder donkerbruine haarkleur met een lichte geelachtige tint te krijgen, kunt u kamille gebruiken. Calendula is zonnig en warmer.

Deze bloem kan niet alleen veel ontstekingen opvangen, maar ook het haar een lichte gouden tint geven.

Kamille of calendula haar kan eenmaal per week worden verwerkt

Kamille of calendula haar kan eenmaal per week worden verwerkt. Sterk afkooksel (handvol in een glas kokend water), je kunt het haar gewoon uitspoelen zonder te wassen, of de manen in de film wikkelen of ongeveer een uur in deze vorm lopen. Wees niet bang om het te overdrijven, want donkerblond is het meest verzadigd onder de blonde tinten, afkooksels van kruiden geven het alleen een kleine kleurreflectie.

Raad. Als de schaduw niet bij je past, maakt het niet uit. Het wordt gemakkelijk afgewassen met gewoon water.

Henna haarkleuring

Het is mogelijk om haar in een donkerbruine koperkleur te verven met behulp van henna - een uitstekende en vooral natuurlijke natuurlijke remedie. Deze natuurlijke kleurstof is echter zeer resistent, dus het is onmogelijk om de onaangename tint te wassen. Daarom moet je eerst een klein onderdeel experimenteren en kleuren:

 • afhankelijk van de initiële lengte en dikte van het haar, heeft u één tot vier hennapakketten nodig;
 • henna kan alleen worden gebruikt, simpelweg kokend water brouwen, of gemengd met een paar kefirlepels en een of twee dooiers;
 • koperkleurige chocolade kan worden verkregen door kokend water te vervangen door sterk gezette koffie; hiervoor worden 4 eetlepels natuurlijke gemalen koffie gebrouwen met kokend water en gedurende 10 minuten in een waterbad gerijpt;
 • omdat we slechts een beetje schaduw nodig hebben, moet het mengsel op het haar niet langer dan 10-15 minuten zijn; als u een helderdere kleur wilt krijgen, kunt u de procedure altijd herhalen; stil en haar weer genezen.

Het is mogelijk om haar te verven in een donkerblonde koperkleur met behulp van henna - een uitstekende en vooral natuurlijke natuurlijke remedie.

Raad. Als je besluit om henna te gebruiken, word dan beter Turks of Indiaan - ze zijn beter in kwaliteit en geven meer natuurlijke tinten. Let op de datum - een gereedschap dat is verlopen, kan een ongewenste rode ondertoon geven.

Tonics and Tint

Natuurlijke donkere blonde kleur kan worden ververst met behulp van tint of tonics:

Natuurlijke donkerblonde kleur kan worden ververst met behulp van tint of tonics

Velen van hen bevatten verzorgende ingrediënten, zodat de krullen na hun gebruik er levendiger uitzien

Dergelijke middelen vernietigen de haarstructuur niet en maken deze niet overdadig; ze hebben een heel ander werkingsmechanisme - gepigmenteerde film geeft schaduw aan de strengen

 • veel van hen bevatten verzorgende ingrediënten, zodat krullen na gebruik levendiger lijken;
 • dergelijke middelen vernietigen de haarstructuur niet en maken deze niet overdadig; ze hebben een heel ander werkingsmechanisme - de gepigmenteerde film geeft schaduw aan de strengen;
 • omdat tonica en getinte shampoos en balsems vrij snel worden weggespoeld (in slechts een paar weken), kun je allerlei experimenten uitvoeren vanaf je manen;
 • om de schaduw te veranderen, hoef je absoluut niet naar de salon te gaan - je kunt thuis je haar kleuren.

Omdat tonica en getinte shampoos en balsems snel genoeg zijn om af te spoelen (slechts een paar weken), kunt u allerlei experimenten uitvoeren vanaf uw manen

Om de schaduw te veranderen, hoeft u absoluut niet naar de salon te gaan - u kunt uw haar ook thuis laten tonen

Er is een massa tintmedia die onderling verschillen qua samenstelling en belichtingstijd.

Tip! Er is een massa tintmedia die onderling verschillen qua samenstelling en belichtingstijd. Uiteraard is het voor het gezond houden van je haar beter om merken van bekende merken met een solide reputatie te verwerven.

Selectie van make-up voor donker blond haar

Dus, zoals we al hebben ontdekt, zijn onnatuurlijke en flitsende tinten vandaag niet in de trend. Ja, en met onze natuurlijke haarkleur zijn het onwaarschijnlijk dat ze worden gecombineerd. Daarom moet de natuurlijke schaduw van de krullen in harmonie zijn met de make-up.

Dus, zoals we al hebben ontdekt, zijn onnatuurlijke en flitsende tinten vandaag niet in de trend

Te lichte tinten in combinatie met donkerbruine krullen, ook voor alles - perfect gouden medium

Glitter en lippenstift en schaduwen worden geselecteerd op huidskleurtype

Maar de mode van vandaag biedt vrouwen ook een voldoende reeks kleuren. Voor de schaduwen moet je natuurlijke gouden, gedempte lila, rustige groene of beige kleuren kiezen die bij de huid passen. Te lichte tinten in combinatie met donkerbruine krullen, ook voor alles - ideaal gouden medium.

Glitter en lippenstift en de schaduwen worden geselecteerd op basis van het huidskleurtype. Ze moeten een rustige schaduw hebben, maar niet vervaagd en niet te licht. Vergeet niet dat, volgens de regels van make-up, een ding opvallender opvalt: alleen lippen of alleen ogen.

Ze moeten een rustige schaduw hebben, maar niet vervaagd en niet te licht.

Vergeet niet dat, volgens de regels van make-up, één ding duidelijker opvalt: alleen lippen of alleen ogen

De kleur van de schaduwen mag in geen geval samenvallen met de schaduw van de ogen - anders worden ze onmiddellijk vervaagd en niet-indrukwekkend.

Tip! Цвет теней ни в коем случае не должен совпадать с оттенком глаз - иначе они тут же станут блеклыми и невыразительными.

Еще раз повторим. Чтобы выглядеть идеально, следует подбирать оттенок волос в точном соответствии со своими цветотипом кожи.