Schoonheid

Gosha Rubchinsky beschuldigd van het verleiden van een tiener

Modeontwerper stond in het middelpunt van een seksschandaal.

Onlangs verscheen in verschillende sociale netwerken onmiddellijk informatie die ontwerper Gosh Rubchinsky schuldig was aan het verleiden van een tiener. Bronnen beweren dat Rubchinsky gemolesteerd is aan een zekere Jan Silfverling. Het paar praatte op Instagram, WhatsApp en FaceTime, en Gosh vroeg een 16-jarige jongen om hem naaktfoto's te sturen.

Netwerkgebruikers publiceerden zelfs een screenshot van hun correspondentie, waarin Yang weigert naakt in de badkamer te poseren en biedt om het de volgende dag te doen, en Gosha zegt dat hij niet zo lang kan wachten. Vertegenwoordigers van de ontwerper en hijzelf weerleggen de informatie over verleiding, erop wijzend dat de foto's nodig waren voor het gieten van nieuwe modellen voor de komende catalogus.

De politie heeft dit bedrijf nog niet opgepakt, maar de reputatie van de ontwerper heeft al schade opgelopen - hij heeft zijn accounts op veel sociale netwerken verwijderd en Face rapper, die een van zijn nummers aan hem heeft opgedragen, heeft geweigerd het uit te voeren.

Bekijk de video: Erschreckende Vorwürfe an Gosha Rubchinskiy - Ging er zu weit? (November 2019).

Загрузка...