Mode

Volumetrisch vierkant: licht kapsel voor de zomer!

Kare is een tijdloze klassieker. Het kapsel verloor te allen tijde zijn relevantie niet, maar veranderde slechts in geringe mate van vorm. Het maakt niet uit hoe lang je haar is, je kiest het volumevierkant dat het meest bij jou past.

Het type haar kiezen

Ik heb eens in een tijdschrift gelezen dat er ongeveer 384 varianten van kapsels zijn. Dus hier niet meer en niet minder. Deze informatie komt echter uit de jaren 90, en misschien is er sindsdien iets veranderd: er kunnen nog verschillende soorten aan de collectie worden toegevoegd.

Ik haast me om me te verheugen dat het volumevierkant een knipbeurt is die niet pretentieus is in termen van haarstructuur. Je kunt het dragen en meisjes met weelderig haar en eigenaren van dun, recht of golvend haar. Het enige dat nodig is, is om een ​​competente wizard te vinden en samen met hem de juiste optie voor een knipbeurt te kiezen. Maar in grotere mate wordt de volumetrische caret aanbevolen voor dun haar. De haircut wordt op een bepaalde manier uitgevoerd, waardoor het haar zwaarder lijkt te zijn dan het in werkelijkheid is. Dus het volume van je haar geboden.

Caret kan worden gekozen voor elk haar en elke gezichtsvorm

Voor direct

Kars voor steil haar is een klassieker, zowel met pony als zonder. Het is een perfect rechte, vloeiende vorm. Als het nodig is om alle schoonheid van het perfect gladde en dikke haar te benadrukken, dan is deze optie perfect kapsel. De lengte kan tot aan de schouders zijn en erg kort.

Klassiek volumetrisch vierkant is een geometrische vorm met vloeiende, vloeiende lijnen en een dikke pony.

Het dragen van een rechte klassieke auto verplicht je niet om je haar in één stijl te stylen. Dit zijn mogelijke opties.

Als het dragen van een pony voor u onaanvaardbaar is, dan is deze optie van een vierkant met een rechte of schuine scheiding het meest

Voor klimmen

Lady met een schok van ongehoorzame krullen is soms moeilijk. Koppige krullen en streven ernaar uit een slanke rij te breken. Maar in dit geval is het mogelijk om een ​​variatie op het populaire kapsel op te halen. De structuur van het haar is niet zo belangrijk, het belangrijkste is immers het type gezicht. We zullen het iets later bekijken.

Bob-vierkant op golvend haar ziet er bijna spectaculairder uit dan op het rechte stuk. Langwerpig, schouderlengte of kort, nauwelijks bereikend de oren - kies om het even welk.

Een kleine chaos op je hoofd zal het beeld van durf toevoegen

De schuine pony of zijscheiding in de stijl van Sherilyn Fenn zal je blik onweerstaanbaar maken.

Sherilyn Fenn als de charmante Audrey Horn van Twin Peaks is een levendig voorbeeld van hoe mooi een golvend vierkant kan zijn

Kapsel volumetrische caret naar type persoon

Het kiezen van een knipbeurt is geen probleem. Het probleem is om te begrijpen of het jou uitkomt. Is het je overkomen dat je het plaatje in het tijdschrift leuk vond, maar het past absoluut niet bij jou?

Ik ging een tijdje met een niet succesvol kapsel, totdat ik eindelijk besefte dat het niet de mijne was en ik iets moest veranderen.

Als u een nieuwe afbeelding kiest, is het belangrijk om uw type gezicht te bepalen en de structuur van het haar is het tiende punt. Het feit is dat een goed gekozen kapsel altijd fijn haar zal laten zien, maar als je je haar slecht kapot maakt, dan kun je het hele beeld op de wijnstok ruïneren, en het zal niet gemakkelijk zijn om de situatie te corrigeren.

Voordat je je haar knipt, moet je ervoor zorgen dat de nieuwe look bij je past. Gebruik de spiegel en dit schema om het type gezicht te bepalen

ovaal

Het ovaal wordt als de standaard beschouwd en de eigenaren van deze vorm kunnen zich een kapsel veroorloven. Een ovaal gezicht is een mooi jukbeen, een afgeronde kin en een over het algemeen symmetrische vorm. Dit gezicht ziet er goed uit in het kader van een klassiek vierkant, vooral op steil haar. Je kunt ook zelf kiezen voor een langwerpige caret zonder knal, een asymmetrische, gegradueerde caret. En deze keuze is niet uitgeput.

Een van de meest voorkomende opties voor een volumineus vierkant voor een ovaal gezicht, met lang haar en pony

rondje

Een rond gezicht heeft karakteristieke kenmerken in de vorm van een breed voorhoofd, dezelfde breedte van de wangen en jukbeenderen, en een afgeronde, gladde kin. Als u een knipbeurt kiest, moet u overwegen dat een dergelijk gezicht moet worden uitgetrokken, waardoor het dichter bij het ovaal komt. Hier zal de optie van een kortvolumeauto met een knal helpen. Het wordt ook aanbevolen om asymmetrie te bereiken, die zowel in het gehele kapsel kan worden bereikt, als eenvoudigweg door de scheiding te veranderen. Als u een knal kiest, houd er dan rekening mee dat deze niet te breed moet zijn, anders zal het volume van het gezicht toenemen. Afscheid is ook niet de beste oplossing voor u.

Haar dat in meer dan één tint is geverfd, creëert het beste visuele effect en vernauwt cirkelvormige proporties

langgestrekte

Hoe de lengte van het gezicht bepalen? Heel eenvoudig. Meet met een liniaal de breedte van de voorhoofdlijn en de lengte van de haargroei tot aan de kinlijn. Verdeel daarna de lengte over de breedte en als het resulterende aantal gelijk is aan of groter is dan 1,5 cm, dan bent u de eigenaar van een smal, langwerpig gezicht. En dit is eigenlijk niet zo erg. Kijk hoeveel Hollywood-sterren dezelfde verhoudingen hebben.

Gwyneth Paltrow:

De eigenaar van de 'niet-ideale' gezichtsvorm, verfijnd en verfijnd, weet Gwyneth Paltrow de voordelen van haar uiterlijk te benadrukken.

Jennifer Aniston:

Strengen van verschillende tinten verfrissen perfect de klassieke look, zelfs als je het al jaren niet meer verandert, zoals Jennifer

Angel Charlie Cameron Diaz:

Enigszins rommelige styling is geschikt, zelfs op de rode loper.

Om een ​​taboe te beginnen. De langwerpige vorm houdt in dat je een hoog voorhoofd hebt, een puntige kin, langwerpige smalle jukbeenderen, een gezichtslengte langer dan de breedte. Kies een auto, onthoud dat jij (trouwens, en ik ook) ten strengste verboden is:

  • loop zonder pony;
  • maak een soepele en slanke styling;
  • te kort gesneden;
  • afscheid recht;
  • draag absoluut rechte strengen.

Al het bovenstaande zal alleen het langwerpige gezicht benadrukken, zonder op enigerlei wijze toe te voegen aan zijn aantrekkelijkheid. De asymmetrische vierkanten met schuine pony helpen om de scherpe functies te corrigeren. Uitstekend uiterlijk met bobvierkant en bulkvierkant met verlenging.

Men neemt aan dat lang haar visueel een reeds lang gezicht visueel rekt, dus het is beter om je haar te beperken tot schouders en hoger. Dit is waar, maar slechts gedeeltelijk. Je haar heeft alleen volume of grote krullen nodig. Direct type verergert alleen het uiterlijk. Een klassiek voorbeeld is Liv Tyler.

Een "lang" gezicht is niet altijd een belemmering voor lang haar. Ga het haar los, onthoud de regel: grote krullen of pony

Ik zou eraan willen toevoegen dat ik als eigenaar van een smal lang gezicht 'tips' tegenkom die het dragen van asymmetrie met pony's en kapsels met een hoge kruin verbieden, of het nu een quad of een hoge staart is. Ik ben het volledig oneens met deze stelling en ik weet op mijn eigen manier hoe goed zowel de hoge staart als het kapsel met de bovenste opgeheven blik. Hier is het belangrijkste om de knallen niet te vergeten. Afhankelijk van het haar kan het boven de wenkbrauwen zijn, of lang en schuin.

driehoek

Een scherpe kin en een breed bovenste deel van het gezicht zijn de tekens van een driehoekig type. Soms lijkt het ook op de vorm van een "hart". De taak is om de scherpe hoeken te verzachten en het onderste deel van het gezicht in balans te houden. Hiervoor is een pony nodig. Klassieke asymmetrie moet worden vermeden, omdat het de jukbeenderen en de scherpe kin verder benadrukt. Geschikt en uitgebreid volumetrisch caret. Een dergelijk kapsel op golvend haar ziet er perfect uit, omdat ze het benodigde volume creëren.

Haar op kinhoogte of lager maakt scherpe hoeken visueel glad.

vierkant

Borden met een vierkant gezicht zijn massieve jukbeenderen, een brede kin en ongeveer dezelfde afstand tussen de breedte en de lengte van het gezicht. Met behulp van een knipbeurt moeten we de functies zachter maken en een beetje "trekken". Meest geschikt voor dit volumetrische bob-vierkant met afgeschuinde pony en verhoogde achterkant van het hoofd. De lengte van de voorste strengen moet zich onder de kin bevinden.

Een massieve kin en brede jukbeenderen verzachten de langwerpige four of a kind met een pony.

Klassieke surround-auto

De klassieke versie is een kapsel van de juiste, idealiter gelijkmatige vorm, voornamelijk op recht glad haar. Ze raakt nooit uit de mode en je kunt het dragen op elke leeftijd en op het haar van elke structuur. Zeer goed kapsel voor een ovaal gezicht. De lengte van het haar in de klassieke versie kan de schouders bereiken, maar er zijn ook kortere kapsels.

Ageless klassiekers: ziet er perfect uit op glad, recht haar met een monochrome, sappige kleur

Het idee met een knal geeft lichtheid aan het beeld, terwijl de afwezigheid ervan het mogelijk maakt om het afscheid naar elke kant over te dragen. Trouwens, het ovaal is de enige vorm die het meest gedeeltelijk past.

Duur en eenvoudig: een quad met verlenging die je je met elk type haar kunt veroorloven

Zowel mollige als driehoekige meisjes kunnen zich een klassieke bob veroorloven. Maar wie moet het vermijden, dus het zijn de eigenaars van het gezicht in de vorm van een trapezium of vierkant. Om het massieve deel van het gezicht te balanceren, is het beter om een ​​meerlagig kapsel te kiezen.

Houd in gedachten dat de korte pony de aandacht vestigt op de ogen en wenkbrauwen, dus zorg voor een vlekkeloze uitstraling. Het is voor dit model dat het krullehaar perfect recht en glad moet zijn.

Volume bob-auto

Kapsel lijkt op het vorige, maar met een klein verschil: een verhoogd hoofd en de aanwezigheid van een knal. Het kapsel is universeel voor alle gelegenheden, het is gemakkelijk te stylen en ziet er geweldig uit, niet alleen in de korte versie, maar ook op halflang haar. Geschikt voor meisjes met een rond, ovaal, driehoekig gezicht. Maar degenen wiens kenmerken opvallend groter zijn, moeten voorzichtiger zijn met dit kapsel en het is beter om een ​​stylist om advies te vragen bij het kiezen.

Een stijlvolle optie voor elke dag. Minimale styling, maximaal comfort

Vergeet niet de schaduw van haar. Sommige haarsnitten zijn vooral goed als je er een felle tint aan toevoegt. De natuurlijke haarkleur kan op speciale manieren worden gearceerd, waardoor de tint helderder en rijker wordt.

Kleuren op één toon - gisteren. Een kapsel zal effectiever zijn als u de techniek van kleuren gebruikt

Caret met verlenging

Een onderscheidend kenmerk van dit kapsel is de overgang (soms vrij scherp) van de nek naar de voorste strengen, die zich onder de kin of onder de schouders kan bevinden.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in wat het verschil is tussen een lange en langwerpige versie van een bulkwagen. Het eerste kapsel heeft strengen van dezelfde lengte die achter dat front zitten. En langwerpig - getrokken van het hoofd naar het gezicht.

De scherpe hoek van de snede en de zeer verkorte nek rekken het gezicht visueel uit. Deze stijl wordt getoond aan mollige dames, evenals degenen met een vierkant gezichtstype.

graded

Het is een kapsel op twee niveaus, waarbij het bovenste deel van het haar langer is dan de onderkant. Zo'n soort cascade. Het ziet er het beste uit met steil haar. Maar krullende haarsnit zal niet zo opvallen, omdat de krullen zelf een fel detail zijn. Merk op dat de graduatietechniek behoorlijk complex is in uitvoering, dus zoek een ervaren meester.

Haircut verlaat de hitlijsten van schoonheid al enkele jaren niet. Makkelijke achteloosheid van gegradeerde lokken maakt het haar ongelooflijk vrouwelijk.

Haircut wordt aanbevolen voor meisjes die niet bijzonder aantrekkelijke nek of kin hebben. Lange strengen corrigeren de onvolkomenheden van het gezicht.

Ondanks het volume is het kapsel eenvoudig in te pakken: alleen een föhn, poetsen, wat stylingproducten en een beetje vrije tijd.

Kare op het been

Zonder overdrijving, mijn favoriet. Wanneer te korte kapsels verveeld raken, begin ik ijverig haar te laten groeien, zodat ik binnen enkele maanden tevreden ben met de vierkante bob, en alleen daarmee. Het "been" is in wezen een zeer omvangrijke nek met langwerpige lokken in het gezicht, en het ziet er vooral goed uit voor fijn haar. Ideaal voor eigenaren van het driehoekige of ovale (langwerpige) type gezicht. De variant is opmerkelijk doordat hij de nek opent, waardoor hij langer wordt, zwaan.

Vierbenige auto is terecht populair, zowel bij gewone mensen als bij de sterren van de showbusiness

Als de nek niet jouw trots is, kun je beter een ander kapsel kiezen. Anders ziet de auto er enigszins grof uit.

Als je een mooie nek hebt, waarom zou je het dan niet aan de wereld laten zien? Kare op het been staat het toe!

Kare op het been kan zowel in de klassieke versie, en in een meer gedurfde - met de achterkant van het hoofd, waar het haar onder de "dop" zoveel mogelijk scheren. Het meest opvallende is dat zo'n kapsel op glad, glad haar lijkt, maar het is simpelweg onmogelijk om een ​​gekrulde kop goed te plaatsen.

Extravagante stijl alleen voor de dapperen

Maar deze optie vereist een knipbeurt van de eigenaar, mooi "jongensachtig" hoofd.

Platinablonde met ultrakort haar is geschikt voor fragiele, romantische meisjes met een jongensachtig figuur.

asymmetrisch

Dit kapsel verschilt van de klassieke lengte van de strengen aan beide kanten. In de klassieke auto zijn beide zijden perfect gelijkmatig getrimd. Asymmetrische versie impliceert strengen aan één kant om langer te maken.

Kapsel is universeel voor elk type persoon, u hoeft alleen maar een geschikte variatie te kiezen. Dus, bijvoorbeeld, mollige gezichten is het de moeite waard om te stoppen bij een kapsel met een schuine scheiding. Hierdoor wordt het gezicht aanzienlijk uitgerekt. De lengte van de korte strengen moet zich onder de kin bevinden. De minus (als deze als een minus kan worden beschouwd) bestaat uit een frequent bezoek aan de kapper, ten minste één keer per maand. Volwassen haar zal het beeld onzorgvuldig maken, dus het wordt aanbevolen om het kapsel constant in vorm te houden.

IJs en vlammen: de warme heldere koperen tint sluit perfect aan bij de koude witheid van de huid en de koude schaduw van de ogen

Met of zonder pony

Bang is een helder element, maar het is niet voor iedereen geschikt. De behoefte daaraan hangt sterk af van de vorm van het gezicht, dus het is individueel of individueel gedragen of niet. Meisjes met een ovaal langwerpig knalgezicht zijn noodzakelijk. Ze brengt het in evenwicht, waardoor het beeld meer harmonisch wordt.

Crawler alles onder ogen zien: Rihanna kan zich veroorloven en pony en langwerpige strengen

Ik heb zo'n smal gezicht en het maakt niet uit hoe ik de pony zou willen opgeven, ik kan het niet. Het enige dat ik altijd van een kapper zoek, is dat de knal dik was en diagonaal naar de ogen viel. Dit zou altijd het geval moeten zijn. Bang in mijn geval meer dan het decoreren van kapsels.

Desalniettemin zijn er situaties waarin de knal geschikt lijkt, maar een persoon met haar wordt te simpel, "rustiek", en haar afwezigheid daarentegen voegt adel toe aan het beeld.

Past volwassen vrouw

Met het ouder worden lijkt lang haar niet zo aantrekkelijk als het was, maar dit komt niet door hun lengte, die een paar jaar toevoegt, maar door de toestand van het haar zelf, dat broos wordt en volume verliest. Het is voor deze gevallen dat de veelzijdige vierkante zorg te hulp komt. Er is iets om uit te kiezen:

  • lange bob met of zonder pony;
  • ingedeeld;
  • asymmetrische;
  • Kare variaties op kort en medium haar.
Zie er op elke leeftijd fris en stijlvol uit. Noble grijs haar zal de klassieke vorm van het plein niet bederven

Net als in de vorige voorbeelden, moet u niet vergeten wat uw gezichtsvorm is. Een competente meester selecteert een knipbeurt, zodat deze de vorm benadrukt en rekening houdt met de conditie van het haar.

Een kapsel met de juiste schaduw zal je met een paar jaar jonger maken

Dus, dames, je kunt er op elke leeftijd geweldig uitzien.

Caret is geen toeval en draagt ​​de glorie van een universeel kapsel. Dankzij het enorme aantal opties (weet je nog, zijn er meer dan driehonderd?), Ieder van ons, of het nu een jong meisje is of een dame "iets meer dan dertig", zal in staat zijn iets origineels te kiezen. Veel succes met je zoektocht naar je perfecte kapsel!

Bekijk de video: Снежинка из бумаги Новогодние поделки оригами (Februari 2020).

Загрузка...