Mode

Anna Semenovich's miniatuurhonden: grootte doet er niet toe

Op een dag presenteerde een jonge man, Anna Semyonovich, zijn geliefde met een klein donzig geschenk dat de actrice niet onverschillig kon laten en zich jarenlang in haar huis vestigde. De hond is voor de ster niet alleen een huisdier, maar ook een vriend geworden.

Een miniatuurpuppy van ras Spitz met de naam Marseillaise kreeg de eigenaar van de kwekerij, waar ze door een jonge man werd meegenomen om te behagen. Volgens de kunstenaar trok Marcy meteen haar aandacht, en Semenovich werd op het eerste gezicht verliefd op een puppy.

Anna beweert dat ze de hele tijd samen met Marcy bijna altijd alles samen deden - ze werden wakker, aten en vielen in slaap. De hond heeft zich aangepast aan de levensstijl van de kunstenaar en trok een bewegend ritme. Maar helaas moest Semenovich vaak afstand nemen van zijn geliefde - werk, rondleidingen en andere aspecten van het sterrenleven stonden meisjes niet toe om voortdurend samen tijd door te brengen. Tijdens een werkevenement heeft gastvrouw Marcy niet deelgenomen.

Marseillaise was een vrij goed opgeleide en zachtaardige hond - ze verwend en knaagde nooit iets, zodat de gastvrouw haar "de zon van edel bloed" noemde. Marseillaise onderscheidde zich ook door zeer vreemde eetgewoonten - haar favoriete culinaire hoogstandjes waren gezouten komkommers.

Nu heeft Anna Semenovich een ander huisdier - Chihuahua Michel.

De actrice begon een baby in 2016.

Eerder consulteerde Anna haar abonnees op het instagram van het sociale netwerk en publiceerde een post met vragen over de bijzonderheden van dit ras.

In eerste instantie was Semenovich op zoek naar een puppy van een andere kleur, maar de kleine Michelle zette zelf de eerste stap richting de zanger, maar ze kon het niet laten om deze gebeurtenis te beschouwen als een teken dat haar eigen lot te bieden had.

Semenovich werd zo verliefd op Michelle dat ze besloot een puppy van hetzelfde ras aan haar moeder te geven.

Nu komt Anna, samen met Michelle, regelmatig op bezoek om haar kleine vriend te bezoeken. Honden kunnen elkaar best goed vinden en regelen zelfs gezamenlijke maaltijden.

Soms kiezen we huisdieren, maar het komt ook voor dat ze voor ons kiezen. Dat is wat Anna Semenovich met Marcy en Michel is overkomen.