Mode

Buitengewone star pet: Miley Cyrus en haar bof

Veel topartiesten kunnen het zich veroorloven om nergens in te worden beperkt, ook niet bij de keuze van huisdieren. Een van deze sterren was de schandalige Miley Cyrus, bij wiens huis een echt varken leeft!

Haar liefde voor dieren is al geruime tijd bekend - ze was de eigenaar van een hond genaamd Floyd, na wiens dood ze een andere viervoeter met de naam Emu had gekregen.

Maar de artiest wist de fans in 2014 echt te verrassen, toen ze een nieuw huisdier kreeg: een minivarken genaamd Babba-Sue. De zangeres van Instagram heeft de foto meteen overstroomd met haar nieuwe huisdier, dat in staat was om de schandalige ster nog populairder te maken, en die de interesse van voormalige fans wekte. In het begin vergezelde het biggetje de zanger tijdens de tour en liet het bijna een minuut achterwege.

Maar naarmate de tijd voortschreed, werd het mini-varken meer en meer, in verband waarmee de gastvrouw zijn eigen volière voor hem moest uitrusten, en de gezamenlijke reizen volledig moesten worden vergeten.

In de loop van de tijd bereikte Babba-Sue zo'n omvang dat hij zijn tere meesteres in zijn armen nauwelijks kon passen. Meestal groeien mini-varkens en bereiken ze een gewicht tot 80 kilogram, en hun jongere ondersoort van micro-varkens - tot 30.

Ondanks het feit dat Babba-Sue vanwege zijn omvang niet meer kon reizen, kwam hij op een dag nog steeds op een fotoshoot met Cyrus. En niet gewoon geraakt, maar stond op de pagina's van een van de nummers van het tijdschrift Paper, samen met de naakte meesteres.

Miley was niet de eerste sterartiest, wiens viervoeter een varken was. Bedenk dat in 1988 de beroemde acteur George Clooney eigenaar werd van een varken genaamd Max Zvezda. Misschien zal in de toekomst de sterrenlijst van eigenaren van minivarkens groeien ondanks het feit dat deze dieren veel meer ruimte en zorg nodig hebben dan de gebruikelijke katten of honden.

Bekijk de video: BTS 방탄소년단 - Boy With Luv 작은 것들을 위한 시 feat. Halsey Color Coded Lyrics EngRomHan가사 (November 2019).

Загрузка...