Mode

Verraad in de Russische showbusiness: mannelijke verraders in 2018

Verraad, schandalen, ruzies en afscheid voor een lange tijd niet een zeldzaamheid voor vertegenwoordigers van de showbusiness. Fans, verslaggevers en zelfs niet erg geïnteresseerde mensen zijn altijd geïnteresseerd in het graven in het vuile linnen van sterren, vooral wanneer er iets te zoeken is. Hieronder staat de top van het meest choquerende mannenverraad in 2018, dat het Russische publiek schokte en fans tientallen dagen van verhitte discussies gaf in sociale netwerken.

Alexey "Guf" Dolmatov en Kati Topuria

Gedurende lange tijd publiceerden ze hun relaties niet met het publiek, en hielden ze ze strikt vertrouwelijk. De reden hiervoor is het huwelijk van beide sterren: Gough was met Aiza getrouwd en Kate was met Leo Geihman getrouwd. Maar zelfs na de echtscheidingen met hun vroegere tweede helft, bleef het paar zich verbergen voor de vervelende verslaggevers en maakten hun romantische relaties niet openbaar. Maar de rechercheurs van sociale netwerken slaagden er nog steeds in om informatie te krijgen, foto's te maken en geliefden hun vakbond bekend te maken. Maar het duurde niet lang - de rapper werd betrapt op vreemdgaan met een minderjarige inwoner van Jekaterinenburg.

Het vreemdste feit in dit hele verhaal was het feit dat het meisje zelf, met wie hij was veranderd, sprak over de connectie met Guf. Als het niet om deze daad zou gaan, dan zou Dolmatov waarschijnlijk zijn gekozen man voor de gek hebben gehouden. De naam van Razuchnitsu-paren is Yana Shevtsova en volgens haar opmerkingen was ze zwanger van de rapper en had ze een abortus.

Na het leren van al deze details, onthield Katie zich van alle opmerkingen en discussies. Het publiek heeft geconcludeerd: Topuria, die al ouder is dan 30, is zich er pijnlijk van bewust dat ze werd ingeruild voor een jong meisje dat amper haar achttiende verjaardag had bereikt.

Evgeny Petrosyan en Elena Stepanenko

Niemand kon zich voorstellen dat het beroemdste komische stel van de Russische televisie, na tientallen jaren samengewoond te hebben, hun scheiding zou aankondigen. Maar zelfs zulke opgewekte en opgewekte mensen zijn niet immuun voor tegenspoed en verraad. De reden voor de pauze was de intrige van Yevgeny Vaganovich met zijn assistent Tatjana Brukhunova.

Velen richten zich op het feit dat Tatiana in haar jeugd erg lijkt op Elena Stepanenko. Misschien was het dit dat Petrosyan ertoe bracht om overspel te plegen, wat zijn vrouw niet tolereerde en echtscheiding aanvraagde. Dat is hoe een sterhuwelijk 33 jaar brak.

Vlad Sokolovsky en Rita Dakota

In augustus 2018, op sociale netwerken van Rita, bleek informatie dat haar geliefde vals speelde en een maand later verbrak het stel hun huwelijksbanden. Dakota beweert dat Sokolovsky tijdens hun relatie tientallen minnaressen had over wie ze niet wist. Helaas vond de zanger niet de kracht om zo'n moeilijke kloof alleen te overleven en werd hij gedwongen om psychologische hulp van specialisten te zoeken. De reden hiervoor was niet zozeer verraad, maar hun aantal en de gekozen man van haar man - Vlad sliep met haar vrienden en algemene vrienden, en hij deed dit gedurende de hele relatie met de kunstenaar. Volgens Rita wisten wederzijdse vrienden en familieleden van zijn avonturen, maar ze bedekten hem, keer op keer bedroevend.

De verrader weigert zelf commentaar te geven op al zijn avonturen, waardoor deze woede van fans en het publiek ontstaat, die hem al als een "hond" en "een typische rokkenjager" hebben gedoopt. Mensen in sociale netwerken geloven dat zoals Vlad onverbeterlijk zijn en nooit in staat zullen zijn om een ​​sterk gezin te hebben zonder leugens en misleiding.

Sergey "Tarzan" Glushko en Natalia Koroleva

Vanaf het begin van de relatie van dit paar geloofden de fans niet in hun ernst en beschouwde dit alles als een geletterde PR door de verhuizing van de zanger. Niemand had kunnen vermoeden dat Natalya sterke huwelijksbanden kon opbouwen met een goed afgeronde stripper. Ondanks alle spectrale stemmingen van abonnees, leefden Sergey en Natasha meer dan 15 jaar samen en brachten ze een gewone zoon voort met de ongebruikelijke naam Arkhip. In tegenstelling tot zijn beroep en de overvloed aan schoonheden rond Tarzan was een trouwe en liefhebbende echtgenoot vele jaren, maar in 2018 kwam zijn onthouding van wandelen aan de linkerkant tot een einde.

Natalia Timchenko, een jonge student van de Gnessins Academy, is een nieuwe choreograaf van de stripper geworden. Sergey probeerde zorgvuldig zijn avonturen te verbergen, bedacht absurde verhalen en fabels, maar het publiek kwam tot de conclusie dat Glushko en Timchenko verre van vriendschappelijke betrekkingen zijn. Gaandeweg begon het delen van foto's met Koroleva in sociale netwerken steeds minder en het paar werd zelden samen opgemerkt. De zangeres doet op zijn beurt alsof alles in orde is. Fans denken dat dit gedrag wordt veroorzaakt door de angst om alleen te zijn. Daarom sluit de kunstenaar haar ogen voor de intriges van haar man.

Amoureuze zaken van de showbusiness zullen nooit ophouden van belang te zijn voor de samenleving. Glorie, overvloed aan aandacht en geld gaan gepaard met een rijk leven en toegeeflijkheid, waar niet iedereen zich tegen kan verzetten.

Bekijk de video: You Bet Your Life: Secret Word - Door Paper Fire (Februari 2020).

Загрузка...