Schoonheid

Courtney Kardashian ontmoet een jong exemplaar van haar ex-man

Courtney, de oudste van de zusters van de beroemde Amerikaanse familie Kardashian, begon het steeds meer op te merken in het gezelschap van een nieuwe kennis. Een knappe jongeman genaamd David Dee Duren is een vriend van de familie Rita Wilkinson - een voorganger die deelnam aan de huwelijksceremonie van Kanye West en Kim Kardashian. Dienaar van de kerk en presenteerde de jongeren aan elkaar.

Courtney heeft tot nu toe de nieuwe connectie ontkend, door David alleen zijn vriend te noemen. Maar als je goed kijkt, zie je de uiterlijke gelijkenis van Di Duren met Scott Disick, de ex-echtgenoot van de oudere zus van Kardashian. Telediva was 9 jaar met hem getrouwd en baarde drie kinderen.

De echtscheiding werd in 2015 ingediend en sindsdien heeft Courtney geprobeerd een geliefde man te vinden. Ze ontmoette een tijdlang Younes Bendjim, een model en een atleet, maar hun relatie eindigde niet met iets serieus.

Zoals de vrienden van Kardashian zeggen, keurde iedereen de keuze van Courtney goed en zal ze haar in de toekomst steunen.

Bekijk de video: Kim Kardashian West Stops by Reubens Makeup Tutorial (November 2019).

Загрузка...