Schoonheid

Waarom bedriegen mannen hun vrouwen? - Psychologie van relaties

Veel vrouwen die hebben gehoord over de ontrouw van hun echtgenoot houden zich bezig met de vraag 'Waarom bedriegen mannen hun vrouwen?'

De basis van elke handeling ligt in de grondoorzaak, daarom heeft de vertegenwoordiger van de mooie helft van de mensheid, nadat hij de liefdesrelaties van de uitverkorene heeft geleerd, de vraag gesteld: "Waarom veranderen mannen hun vrouwen?" De motieven die de kant van de relaties verleggen, zijn eigenaardig en soms onvoorspelbaar.

De opkomst van een liefdesdriehoek vernietigt plannen, duwt een ruzie en veroordeelt tot onvoorspelbare acties.

De oorsprong van het conflict

Familiepad is stekelig, veelzijdig en voor sommigen opeens intermitterend. Hand in hand gaan met het pad van wederzijds begrip, respect, samenhang en geduld wordt niet door elk getrouwd stel verkregen. Het cultiveren van de zaden van twist en jaloezie vindt plaats op basis van wederzijdse verwijten, de druk van het dagelijks leven, het uitvoeren van oude delicten en andere grote en kleine motieven.

Een van de belangrijkste redenen voor het ontstaan ​​van een familieconflict, en misschien zelfs een scheiding, is verraad. De opkomst van een liefdesdriehoek vernietigt plannen, duwt een ruzie en veroordeelt tot onvoorspelbare acties. En als de schuldige van overspel een echtgenoot is, dan kunnen de motieven van zijn verraad worden gesystematiseerd.

Als de reden is gebrek aan aandacht van de kant van de tweede helft of, integendeel, het aanzetten van conflict tot een universele schaal, dan kunnen dergelijke acties van de vrouw de man ertoe brengen te scheiden

Oorzaken van mannelijk overspel

Elke actie heeft zijn begin, motief, reden. In een poging de vraag te beantwoorden: "Waarom veranderen veel mannen seksueel aantrekkelijke, economische, zorgzame vrouwen?" psychologie geeft geen definitief antwoord. Dit is niet verrassend. Motiverende redenen voor mannelijke ontrouw in overvloed:

 • Ontsnap naar seks.
 • Een remedie voor verveling.
 • Seksuele wraak.
 • Casanova-syndroom.
 • Emotioneel isolement.
 • Liefde.
 • De impact van alcohol.
 • Vergane gevoelens voor zijn vrouw.
 • Seksueel falen.
 • Onderschatting van de echtgenoot.
 • Zwangerschap van de tweede helft.

Als de reden is gebrek aan aandacht van de kant van de tweede helft of, omgekeerd, het aanzetten tot een conflict op een universele schaal, dan kunnen dergelijke acties van de vrouw de man ertoe brengen te scheiden.

De meeste vertegenwoordigers van de sterkere seksliefhebbers van overspel voelen niet de wens om hun leven te koppelen aan het onderwerp van een nieuwe passie, maar raken geobsedeerd door emotionele ervaringen vanwege het geopenbaarde verraad.

Tip!Door terughoudendheid en geduld met haar man te tonen (tenzij er natuurlijk een einde aan het samenwonen met hem is), vermijd misbruik van beschuldigende toespraken.

Meestal zal een man zijn vrouw niet verlaten voor zijn minnares. Ze is voor hem alleen een emotionele ontlading.

Ontevredenheid tonen, maar niet optreden als officier van justitie, zodat de echtgenoot zich niet hoeft te omscholen van de verdachte naar een advocaat.

Ontsnappen naar seks of een remedie voor verveling?

Veel vertegenwoordigers van het sterkere geslacht vinden de keuze voor de tweede helft best succesvol, maar toch veranderen ze. Wat is de oorzaak? Waarom bedriegen mannen vaak hun vrouw, maar niet gescheiden? In plaats van stormachtige passie en gekke liefde komt alledaags en eentonig getrouwd leven. Op de een of andere manier probeert hij deze eentonigheid te verdunnen, de man maakt een verbinding, geeft hem het risico, frisse sensaties, een nieuwe seksuele overwinning - in één woord, dat de routine van gezinsvrede, die hij waardeert en niet wil vernietigen, zal opfleuren.

Zoek naar ondersteuning aan de zijkant en gebruik de meesteres als een 'vest'. Dit is het geval wanneer een man problemen oplost die geen verband houden met huwelijksschuld en gezinsleven, waarbij hij de hulp van een vriendin inneemt. Het onderwerp van verdriet kan zijn:

 • problemen op het werk;
 • relatie met vrienden;
 • leeftijdsproblemen.

De man durft zijn imperfectie niet toe te geven aan de tweede helft, uit angst om verkeerd begrepen te worden en als antwoord te horen: "Ik heb je gewaarschuwd!" Daarom geeft hij er de voorkeur aan om over deze onderwerpen te praten, ze in de seksuele sfeer te duwen. De meesteres krijgt geen verwijten en scheldpartijen, maar het zal tintelen, medelijden en geruststellen, beter dan een moeder die geboren is. Vrouwen hebben de neiging sympathie te tonen voor de zwakken en de ellendigen en zichzelf bloot te stellen aan de gemene mannelijke tranen.

Vaak gaan mannen links van verveling

Tip! Let op je man, let op zelfs kleine veranderingen in zijn humeur en gedrag. Inspireer hem. Wees voor je halve muze, die hij voor niemand zal ruilen.

Sexy wrekers

Gelukkig zijn er maar weinig van zulke mannen. Wordt omzeild door een vrouw in een of andere richting, deze vertegenwoordiger van de sterkere seks speelt zich af op alle vrouwen die onderweg tegenkwamen, de enige methode die hem onderhield: proberen om zoveel mogelijk mensen psychologische kwellingen over de mooie helft van de mensheid te bezorgen. Het motief van zo'n noodlottige beslissing in zijn leven kan elke redenering zijn:

 • overspel oude geliefde;
 • de spot van een klasgenoot die diende als het object van zuchten;
 • loopbaanstijging van zijn vrouw;
 • positie in het gezin als onderdrukt;
 • vrouwelijke leider op het werk.

Deze factoren zorgen ervoor dat je een gevoel van minderwaardigheid voelt en dienen als een oproep voor bewuste verbindingen aan de kant. Het verraden van zijn vrouw en de moed van zijn avonturen geeft veel plezier aan het leed van zijn vrouw.

Sommige afvalligen willen dus specifiek hun vrouw pijn doen.

De angst voor de vrouwen van de wrekers, onderdrukt, wordt getransformeerd in het plezier van het lijden van maîtresses. Zelfbevestiging ten koste van de eerlijke seks, op zoek naar steun, begrip en liefde - de enige troefkaart van de seksuele wreker.

Tip! Als je het levenspad van het type van dit genre hebt leren kennen, ren er dan van weg zonder je terug te kijken en zonder spijt als je niet zijn volgende slachtoffer wilt worden.

Casanova-syndroom

Van de ontrouw van haar man is geen enkele echtgenoot verzekerd. En het zou voor een vrouw niet zo belangrijk moeten zijn, waarom mannen schaamteloos hun vrouwen bedriegen als de belangrijkste redenen voor zulke roekeloze en immorele daden.

Talloze seksuele avonturen zijn voor individuele leden van de mannelijke bevolking een manier van zelfbevestiging. Dit soort mentale toestand manifesteert zich in de wens om meer bekentenissen en gepassioneerde gevoelens van het andere geslacht te bereiken. Seksuele relaties dienen als grond voor gevoelens van macht en onvervangbaarheid.

Door het leven aan het huwelijk te koppelen, zijn deze individuen niet in staat om hun vooroordelen het hoofd te bieden en blijven ze willekeurige prestaties uitvoeren op het gebied van seksuele relaties, en slagen ze erin om uitstekende familierelaties te onderhouden.

Talloze seksuele avonturen zijn voor individuele leden van de mannelijke bevolking een manier van zelfbevestiging

Tip! Don Juan, Lovelace, Casanova, één vrouw is niet genoeg. Hij wordt geïnspireerd door meerdere overwinningen, veroveringen, trofeeën. Hij laat zich leiden door passie en jachtinstinct. Het herkennen van dit type is niet moeilijk. Het is moeilijk om met een soortgelijk persoon samen te leven. Maar als iemand geliefd is, dan moet je het begrijpen en vergeven.

Emotioneel isolement

Mannen worden om twee redenen ondergedompeld in een staat van emotionele isolatie:

 • De echtgeno (o) t (e) en kinderen, die het hoofd van de familie niet willen afleiden van serieuze en belangrijke zaken, lossen psychologische en emotionele familietaken alleen op, zonder de vader daarbij te betrekken. In dit geval wordt de man vermeld als een leider, een betrouwbare, sterke advocaat en kostwinner. "Val je vader niet lastig, hij is erg moe" of "Nu is niet het moment om naar mijn vader te gaan, hij heeft veel dingen te doen", herhaalt de zorgzame vrouw zich constant, zich niet realiserend dat ze haar man weghoudt van haar familie.
 • Soms is de echtgenoot, zichzelf positionerend met de ster van de eerste orde in het gezin, vervreemd van zijn vrouw en kinderen. Omdat hij beroofd is van emotionele contacten in de familie, realiseert hij zich later dat niemand haast heeft om gevoelens, successen of eenvoudige vreugde met hem te delen. Hij beschuldigt huishoudens van de houding van consumenten tegenover hem en voelt zich een 'portemonnee'.

Soms is de echtgenoot, zichzelf positionerend met de ster van de eerste orde in het gezin, vervreemd van zijn vrouw en kinderen.

Het is moeilijk om een ​​leider te blijven en het verloren emotionele contact in het gezin terug te geven. Een man van dit pakhuis volgt de weg van de minste weerstand, beschuldigt de hele familie, niet zichzelf. Vindt een uitlaatklep - een financieel onafhankelijke vrouw, die haar verleidt tot een relatie die uitsluitend spirituele eigenschappen heeft.

Tip! Een uitweg uit deze beperkte ruimte is de erkenning van de eigen fouten. Het is moeilijk en onaangenaam. Daarom is niet iedereen onderworpen aan. Maar als je het huwelijk wilt redden, moet je over zichzelf heen stappen.

Vergane gevoelens voor zijn vrouw of onderschatting van zijn vrouw?

"Wat een prachtig stel! Ze zijn voor elkaar gemaakt!" - horen na geliefden. Maar waarom veranderen vroeger of later mannen hun geliefde vrouwen? Koele gevoelens? Zie je er goed uit? De vlam van passie vervaagde?

Na een bepaalde tijd beginnen de man en vrouw zich de onvermijdelijkheid van het uitsterven van gevoelens te realiseren. Gedurende de opeenvolging van jaren die leefden, de omwentelingen van het leven en familiezaken, merkten beiden niet op hoe de relatie tot nul werd teruggebracht. Liefde loste zonder een spoor op.

In deze situatie is mannelijk lopen naar links een moeilijk verraad, omdat een gezin zonder liefde een boek zonder tekst is: er is een omslag en binnen is leegte. Maar dan rijst de natuurlijke vraag: "Waarom veranderen mannen, alsof er niets is gebeurd, vrouwen die niet geliefd zijn en die geen interesse in hen hebben, maar die hun uitverkorenen niet verlaten?"

Na een bepaalde tijd beginnen de man en vrouw zich de onvermijdelijkheid van het uitsterven van gevoelens te realiseren. In dit geval kan een van de partners een nieuwe toewijding hebben.

De vrouw, hoewel haar gevoelens voor haar zijn afgekoeld, blijft een betrouwbare achterzijde, een voorbeeld van stabiliteit, warmte en comfort. En de minnares is entertainment, wat voor hen zou moeten blijven, anders zal het ook leiden tot een verkoeling van de zintuigen.

Bij de beoordeling van de man door de vrouw kan ook inconsistentie optreden. "Wat is er goed aan deze vrouw? Zijn echtgenote is veel aantrekkelijker dan zij," sommigen zijn verrast. Een man vond wat hij had verloren met zijn vrouw - erkenning van zijn kwaliteiten, een hoge waardering van individualiteit.

Tip! Het is belangrijk om je partner te bestuderen om zijn daden, verlangens, interesses, neigingen te begrijpen en hierop te anticiperen.

Seksueel falen en zwangerschap van de echtgenoot

Een dringende vraag over een gevoelig onderwerp: "Dwalen alle mannen hun vrouwen af, vriendinnen en waarom? Hoe zijn seksuele avonturen gerechtvaardigd?"

Alvorens snelle beslissingen te nemen, weeg de voors en tegens. Je kunt het gezin mogelijk nog steeds houden

Mannelijke bezorgdheid over seksuele ontevredenheid met zijn vrouw zet het bewustzijn van het sterkere geslacht ondersteboven. Het verlangen om een ​​rijke seksuele ervaring aan de zijde te krijgen om de echtgenoot tevreden te stellen, vindt rechtvaardiging in de mannelijke perceptie van de wereld. Verander in mindere mate hun gekozen:

 • vertegenwoordigers van de beroepen met betrekking tot de exacte wetenschappen (wiskunde, accountants, enz.);
 • zwaarlijvige mannen met een hoge stem (gebrek aan testosteron);
 • monogamous;
 • mannen met een hoge verantwoordelijkheid, goed opgeleide en fatsoenlijke;
 • jongens die hun gezondheid niet riskeren voor een vluchtige relatie.

Zwangerschap is een belangrijke en vreugdevolle gebeurtenis in een liefhebbend gezin. Maar sommige mannen zoeken entertainment aan de zijkant. De vraag "Waarom veranderen mannen in koud bloed en zonder spijt hun zwangere vrouwen?" klinkt moeilijk en vereist een antwoord.

De oorzaak van mannelijk overspel kan liggen bij een vrouw

 1. De gekozene is seksueel onaantrekkelijk, maar beddengoed is wenselijk.
 2. In verband met de "interessante positie" vraagt ​​een vrouw om meer aandacht, affectie, ergens hulp. Als een man niet klaar is om de tijdelijke grillen van zijn vrouw te doorstaan, dan wordt hij emotioneel of in een seksveld uitgeschakeld.

Tip! Begin het brein van haar man opnieuw, zodat hij minder aan overspel dacht, je kunt de huishoudelijke taken met zijn handen vergroten.

Het leven zit vol met mythen en fictieve verhalen. Sommigen van hen worden door mannen aan mannen verteld. Door zijn vrouw te bedriegen, probeert de echtgenoot dus het gezin en zijn eigen reputatie te behouden. En alleen een vrouw kan beslissen hoe ze met deze verhalenverteller moeten omgaan: uitvoeren of vergeven.

Bekijk de video: 7 Redenen Waarom Vrouwen Vreemdgaan & Hoe Je Voorkomt Dat Ze Vreemd Gaat (November 2019).

Загрузка...