Schoonheid

Aangekondigd minnaar Alexander Abdulov

Victoria Lanovskaya in een openhartig interview vertelde over de affaire met een beroemde acteur.

Acteur Alexander Abdulov, die 11 jaar geleden stierf, heeft altijd bijzonder succes gehad bij vrouwen. En zijn geheime hobby's komen tot nu toe naar voren.

Dus onlangs kwam een ​​meisje naar de studio van een van de tv-shows, die zichzelf de geliefde vrouw van de acteur noemde. Volgens Victoria Lanovskoy begon hun romance vóór het laatste huwelijk van Abdulov. Aanvankelijk trad Alexander op als mentor van Victoria, maar toen groeide hun relatie al snel uit tot een romantische. Volgens het meisje was ze goed bekend met de moeder van de acteur en betreurt het dat ze haar niet voor haar dood heeft gezien.

Zoals Victoria zich herinnerde, wilde de acteur echt een kind, maar het meisje kon niet zwanger worden. Nadat ze uit elkaar waren gegaan, begon Abdulov met Julia, met wie hij later trouwde. Maar Victoria suggereerde ook dat Alexander hoogstwaarschijnlijk onvruchtbaar was, wat betekent dat dochter Zhenya waarschijnlijk niet uit hem is geboren. De vrienden van de acteur stonden sceptisch tegenover deze uitspraken. Vooral omdat na het overlijden van de acteur Vika 'oplichtte' over het project 'Huis-2', waar ze een reputatie opdeed als winderig persoon.

Bekijk de video: Dragnet: Big Escape Big Man Part 1 Big Man Part 2 (Februari 2020).

Загрузка...