Mode

Modieuze mislukkingen van Yana Rudkovskaya

Zoals in het leven van elke vrouw, heeft Yana Rudkovskaya niet de meest succesvolle outfits die hun eigenaar leuk vond, maar kwam niet met de goedkeuring van de mensen om haar heen.

Niet altijd extravagante of juist te bescheiden outfits van de presentator komen naar fans, stylisten en beeldmakers die geen kritiek leveren. Hier is een selectie van de meest ongelukkige, naar de mening van het publiek, outfits van Yana.

Dit beeld van de critici beschreef de scherpe uitdrukking "weeshuis op de weg", een verwijzing naar goedkoopheid en eenvoud.

Elegante kledingkleuren "verkeerslicht", dat overigens gloeide in het donker, werd ook niet gewaardeerd door het publiek. Fans kritiseerden de ongelukkige combinatie van kleuren.

De jurk waarin Yana met haar man, Yevgeny Plushenko, naar buiten kwam, werd door het publiek als kinderachtig bestempeld. Er waren ook grappen over het beeld van een vrouw op een samovar.

Dit beeld van Yana wordt ook niet geprezen. De hele golf van kritiek ging naar haar laarzen, waarvan de pretentie het publiek in verlegenheid bracht. Ook twijfelden fans aan het gemak en de bruikbaarheid van schoenen.

Het jasje van de sneeuwmaagd werd ook niet gewaardeerd door openbare critici.

Heeft van "experts van een mode" sociale netwerken en deze jurk die meer herinnert aan een landelijke zomerjurk.

Had niet de smaak van anderen en dure jurk van Dior, die ze vergeleken met het tapijt.

"Lijkt op een dekbedovertrek" - zo zeiden de spuug-neukers over Yana's jurk.

Glanzende Rudkovskaya-overalls werden vergeleken met folie, en sommige commentatoren maakten zelfs grapjes over gegrilde kip.

Er werden geen goedkeuringen van de critici gevonden en de roze jurk die volgens hen te ingewikkeld was, werd kolchozisch chic genoemd. Rudkovsky verweet het ontbreken van een gevoel voor verhoudingen.

Geschillen over de aantrekkelijkheid van de kostuums van de sterren nemen nooit af. Ondanks de negatieve feedback van het publiek, blijft Yana zich kleden naar eigen goeddunken.

Bekijk de video: Paradise or Oblivion (November 2019).

Загрузка...