Mode

Candid outfits Kendal Jenner: onverschrokkenheid of gebrek aan smaak?

Het Amerikaanse jonge supermodel Kendall Nicole Jenner is altijd beroemd geweest om niet alleen een onberispelijke figuur, maar ook een uitstekende kledingsmaak.

Maar zoals je weet, iedereen heeft blunders - het meisje onderscheidt zich door de liefde van overdreven eerlijke, schandalige beelden. Veel Kendall-outfits hebben enorme inkepingen, minimale lengte en een aantal transparante elementen. Elke nieuwe versie van het model prikkelt niet alleen de verbeeldingskracht van zijn fans, maar ook sociale netwerken. Jenner's beelden worden altijd fel bediscussieerd, onder voorbehoud van zowel kritiek als enthousiaste complimenten. Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van het model is dat ze vaak geen ondergoed draagt ​​onder haar outfits, wat de aandacht van strijders voor moraliteit verder aantrekt.

Voor de stilzwijgende titel van "Queen of Naked Dresses" vecht Kendall onvermoeibaar met Bella Hadid en, zo lijkt het, zolang deze moeilijke confrontatie aan het winnen is - in de garderobe van het meisje een werkelijk enorme verzameling transparante dingen.

Er zijn natuurlijk meer bescheiden gewaden waarin Kendall in het openbaar verschijnt, maar zelfs in hen blijft het meisje er eerlijk uitzien, wat haar helemaal niet hindert.

De voorliefde voor een jong model voor openhartige outfits brengt alleen Kendall meer publieke aandacht. Ondanks het feit dat velen een negatieve houding hebben ten opzichte van de beelden van Jenner, krijgt het meisje sowieso aandacht voor haar persoon en wordt het steeds populairder.

Bekijk de video: Kendall Jenner Takes You on a 360 Tour of Her Closet. Supermodel Closets. Vogue (November 2019).

Загрузка...