Mode

Het persoonlijke leven van Sean Penn: blondjes verkiezen niet alleen heren

Sean Penn is een beroemde rijzige Hollywood-rijder met een personage dat lijkt op een tijdbom. Hij begon een relatie met veel Hollywood-blondjes. De meesten van hen zijn zelfs meer dan zichzelf bekend bij het publiek.

De acteur gaf altijd de voorkeur aan meisjes met blond haar, die binnen een paar minuten hun hoofd naar een charmante dameman konden draaien. Een Hollywood-womaniser, die behalve acteren ook betrokken is geweest bij regisseren en politiek, wordt gezien in connecties met veel vrouwen, waaronder zelfs grote namen als Madonna en Charlize Theron.

Madonna

De erkende koningin van de pop ontmoette Shawn in 1985 op de set van een niet erg succesvolle film genaamd "Shanghai Surprise". Op het eerste gezicht waren Penn en Madonna gefascineerd door elkaar. Een extravagante acteur wierp ooit zelfs vuisten op de irritante paparazzi die zich met de zanger bemoeide en daarom werd hij gearresteerd. Madonna heeft ook een heel muzikaal album aan hem opgedragen.

Schandalig paar speelde de bruiloft slechts een paar maanden na de arrestatie van Sean. Tijdens de huwelijksceremonie organiseerde Penn helikoptervuur ​​met journalisten die probeerden om zeldzame beelden van het evenement te krijgen.

De moeilijke aard van de acteur heeft zich herhaaldelijk gemanifesteerd tijdens zijn relatie met Madonna. De man was rond en buiten jaloers op zijn vrouw en regelde vuistgevechten met iedereen die naar zijn mening hun huwelijk bedreigde. De extreme unie bestond ongeveer vier jaar en bestond uit talloze schandalen, dronken gevechten en hete verzoeningen.

In 1989 schreef Madonna een verklaring aan de politie bij haar man voor het feit dat ze haar tijdens een nieuwe jaloezie had geslagen en haar eerder op een stoel had gebonden. Maar op het laatste moment liet ze de aanklacht vallen, om Penn niet meerdere jaren naar de gevangenis te sturen. In plaats daarvan scheidde het paar en de agressieve acteur was verboden om naast de ex-vrouw te verschijnen binnen een straal van enkele honderden meters.

Momenteel is het verbod niet langer geldig en ex-echtgenoten kruisen elkaar soms op verschillende recepties. Vele jaren na de scheiding, gaf de zanger toe dat de acteur de liefde van haar leven was, en als niet voor zijn gedrag, dan zouden zij misschien tot het eind van hun dagen samen kunnen hebben geleefd.

Robin Wright

De relatie tussen Rowdy en Hollywood-actrice duurde meer dan 20 jaar, van wie 13 het paar als een wettig gezin leefde. Ze ontmoetten elkaar in de vroege jaren 90 tijdens het filmen van "The State of Frenzy."

Robin, bekend bij het publiek vanwege zijn rol in de tv-serie "Santa Barbara", stak meteen het vuur van de liefde in het hart van de acteur-bullebak aan. Binnen een paar jaar had het echtpaar twee kinderen, een dochter, Dylan en een zoon, Hopper, en in 1996 trouwen ze. Na de officiële registratie van de relatie moesten ze verhuizen, want Sean had ernstige problemen met journalisten. Noord-Californië was het nieuwe thuis voor de Penn-familie.

Carrière Robin ging geleidelijk achteruit. Ze bracht het grootste deel van haar vrije tijd door in het gezelschap van haar man en kinderen, wat niet te zeggen heeft over Sean. Haar man werkte met macht en vooral aan zijn politieke en acteercarrière. Tijdens de Academy Awards in 2009 heeft Penn zijn vrouw niet eens genoemd in een dankwoord.

Zoals later bleek, heeft de man lang Robin bedrogen. De vrouw, die dit alles van de pers vernomen heeft, heeft in 2010 de scheiding aangevraagd. Beledigd door de breuk, vertelde Penn aan verslaggevers dat Wright nooit van hem had gehouden, en als er gevoelens van haar kant waren, had hij ze nooit gevoeld.

Deze woorden van een vechter waren zeer beledigend voor een vrouw die 20 jaar lang alle capriolen van haar man heeft doorstaan, maar zij heeft hem niet in de steek gelaten. Robin hervatte haar acteercarrière en won een rol in de zeer succesvolle televisieserie "House of Cards". De zoon van het echtpaar na de scheiding bleef bij zijn vader. Maar nadat Hopper gewond raakte tijdens het rijden op een skateboard, besloot Sean hem naar zijn moeder te sturen.

Petra Nemtsov

Hoewel hij nog steeds met Robin getrouwd was, had Penn een affaire met een Tsjechisch model, Petra Nemtsova, die net als de schandalige acteur dol was op liefdadigheid. Het paar vloog samen naar Haïti na een van de grote aardbevingen en verscheen op verschillende feestjes.

Vanwege het feit dat Penn getrouwd was, kon het model de relatie met hem niet voortzetten en moesten ze zich verspreiden. Maar na de scheiding van Wright, hervatte het echtpaar hun relatie. De acteur met een metgezel werd tijdens het filmfestival gespot in Cannes en reisde later met haar mee naar Mexico voor een gezamenlijke vakantie.

Scarlett Johannson

De actrice, die 26 jaar lang onder Penn bleek te zijn, sloeg in 2011 een liefdesrelatie met hem. Het gebeurde op de set van de film "We bought a zoo", waarbij het paar hun verbinding op elke mogelijke manier verborg. Maar de vervelende journalisten slaagden er nog steeds in om de bodem van de waarheid te achterhalen en hun relatie te ontmaskeren en liefhebbers te fotograferen in een van de restaurants in Hollywood.

Later vertoonden Penn en Johannson al openlijk hun romance en verschenen ze samen op de bruiloft van Jim Toth en Reese Witherspoon. De jonge Scarlett was gefascineerd door het rebelse karakter van Sean, dat grenst aan zijn indrukwekkende liefdadigheidshobby. In de loop van de tijd begon het paar samen te leven, maar brak na zes maanden uit elkaar. Sean nam, in tegenstelling tot zijn bewonderaar, deze roman niet serieus.

Charlize Theron

Dichter bij het begin van 2014 waren de alomtegenwoordige paparazzi in staat om de Hollywood-acteur op Hawaii te vangen in het gezelschap van een nieuwe bewonderaar - Charlize Theron. Gezien het vrome imago van de dames waren velen oprecht verbaasd dat ze de aandacht op zo'n schandalig persoon vestigde.

In tegenstelling tot de angsten van de fans, bleek de relatie van dit paar erg rustig en vloeide na enige tijd in een gezamenlijk leven. Charlize, de eenzame moeder van een geadopteerd kind, werd een uitstekend paar voor Sean, die veel had gezien en behoorlijk moe was.

Penn's leven in een nieuwe relatie is stil en gemeten geworden. Hij adopteerde zelfs de zoon van zijn metgezel, Jackson. Haar karakter leek op de ex-vrouw van de acteur en kon zijn gewelddadige humeur kalmeren. Sean is zelfs gestopt met roken onder de invloed van nieuwe relaties.

De zaak ging naar de bruiloft, maar het gebeurde nooit. Het stel brak tijdens een algemene shoot in de film "The Last Face", die in Afrika wordt gehouden. Geliefde Charlize, de regisseur van de film, was gewoon ondraaglijk. Zij, die de hoofdrol speelde, zag haar potentiële echtgenoot van een heel andere kant, wat haar niet beviel. En het nieuws dat haar minnaar werd opgemerkt in de kamer van een van de hotels in Los Angeles in het gezelschap van een meisje, zette de actrice aan tot een einde.

Nadat Charlize Penn in bittere eenzaamheid had verlaten, probeerde de man herhaaldelijk opnieuw het hart van zijn geliefde te winnen, maar geen van de pogingen was onsuccesvol. De acteur, die de ongelukkige liefde probeert te vergeten, zoekt troost bij andere vrouwen en probeert een relatie te krijgen met actrice Minka Kelly, maar het meisje is niet in zijn smaak. De Canadese Emmanuel Voigier wordt de volgende uitverkorene, maar er komt ook niets van terecht.

Minka KellyEmmanuel Vojier

Angelina Jolie en Amber Heard

Midden 2018 bleek de acteur deel uit te maken van een liefdesmoorschouw in Hollywood die alleen de luie niet besprak. Angelina en Sean werden herhaaldelijk samen gezien en een roman aan hen toegeschreven. Maar de voormalige echtgenoot Jolie is een van Penn's goede vrienden, het is onwaarschijnlijk dat de ontvoerder van het vrouwenhart zo'n stap zou zetten. De actrice zelf houdt vol dat hun communicatie niet buiten het bereik van een vriend valt. Ze merkt ook het gebrek aan bereidheid tot nieuwe relaties op.

Tegelijkertijd betrapten de paparazzi Penn op flirten met de voormalige vrouw van Johnny Depp - Amber Heard. Het stel zag elkaar omhelzen, samen drinken en gezellig kletsen. Volgens de vrienden van Sean kon hij zijn hoofd verliezen van een blondje met een personage dat op zijn ex-vrouwen leek. De acteurs geven geen officiële opmerkingen over hun relatie, en of de bijeenkomst een eenmalige gebeurtenis was of resulteerde in iets meer is onbekend.

Leila George (D'Onofrio)

In 2016 filmden de paparazzi een paar dat van elkaar genoot op een van de stranden. Het is opmerkelijk dat Leila een beetje jonger is dan de dochter van Penn, dat wil zeggen, het verschil tussen haar en Sean is 32 jaar.

In november 2018 kondigde Dailymail aan dat ze nog steeds Sean's vriendin was. Het meisje ziet er geweldig uit, is het niet?

Sean Penn, van middelbare leeftijd, maar nog steeds zwak, heeft veel vrouwen in zijn leven gezien, van mild en kalm tot zachtaardig. Nu is de acteur, volgens de westerse media, nog steeds met een jonge blonde, hoewel het gerucht zegt dat hij op alle mogelijke manieren probeert terug te keren naar een van de eerste - of het nu Madonna of Robin is. Er zijn geen fotobevestigingen van de een of de ander in de media. Misschien maakt de vechter snel zijn keuze?

Bekijk de video: I AM SACHA. Leven als fotograaf - Teaser (Februari 2020).

Загрузка...