Schoonheid

Daniel Radcliffe bekende alcoholisme

Daniel Radcliffe probeert altijd eerlijk te zijn met zijn fans. Zelfs tijdens het filmen van "Harry Potter" had de acteur problemen met alcohol. De acteur begon vanaf de leeftijd van 18 te mishandelen, maar fans vermoeden dat afhankelijkheid veel eerder is ontstaan.

De oorzaak van alcoholisme werd vrij snel ontdekt. Zoals veel tieners, kon Daniel niet omgaan met buitensporige roem en hoge honoraria.

De acteur gaf toe dat hij op een gegeven moment de voortdurende aandacht van fans zat was en begon te drinken, maar nadat hij dronken was, begreep hij dat ze hem nog meer aankeken. Het was een vicieuze cirkel. Ondanks de toegenomen populariteit was Daniel niet blij en probeerde hij een uitlaatklep in de fles te vinden. De acteur bezocht verschillende gedachten, maar hij begreep niet waarom hij, omdat hij roem en geld had, niet gelukkig kon zijn.

Met een slechte gewoonte kon Daniel het alleen in 2010 aan en hielp hem bij het steunen van vrienden. Natuurlijk zou het onmogelijk zijn geweest om te stoppen met verslaving als de acteur dit zelf niet wilde. Maar uiteindelijk slaagde hij erin.

Bekijk de video: Daniel Radcliffe's Struggle with Alcohol Due to the Fame of Harry Potter (Februari 2020).

Загрузка...