Mode

Alien oren van modellenwerk: Somaliya Knight

Somalias uit de kindertijd kregen veel aandacht van anderen, maar niet van velen die ervan dromen model te worden. Toch werd spot en spot een deel van haar pad naar zelfacceptatie en later het beklimmen van de loopbaan van het model.

Somaliya Knight is een meisje dat haar leven kan veranderen en zich van een lelijk eendje kan veranderen in een beroemd model.

Sinds zijn kindertijd is Somalië bespot en belachelijk gemaakt vanwege zijn grote uitpuilende oren. Bovendien stelden negatieve uitspraken zich zowel bij leeftijdsgenoten als bij volwassenen voor, opgeleide mensen.

Het meisje leefde vol zelftwijfel. Maar op een dag werd een toekomstig model toevallig opgemerkt door een verkenner van een van de agentschappen, en het leven van Somalië veranderde ten goede.

De mensen die Knight het contract aanboden, legden aan het toekomstige model uit dat haar oren een natuurlijk geschenk zijn dat een persoon onderscheidt van miljoenen andere eigenaars van een gewoon uiterlijk. Vertegenwoordigers van het bureau konden Somalië een verscheidenheid aan menselijke schoonheid laten zien en het meisje leren trots op zichzelf te zijn.

Naast het werken met fotografen en het defiling op de catwalks, leidt Knight een instagram-account, waaraan meer dan 11 duizend mensen hebben getekend. Het meisje deelt publicaties, zowel van modeshows als van het echte leven, communiceert met abonnees en beantwoordt verschillende vragen, waarbij ieders vriendelijkheid en liefde voor zichzelf wordt gepromoot.

Naast de hoofdactiviteit houdt Somalië zich ook bezig met sociaal werk. Ze praat met tieners over schoonheidsnormen, helpt ongewone kinderen om zich te ontdoen van de complexen en vindt innerlijke harmonie. Dit idee kwam naar Knight nadat ze haar modellencarrière begon en zichzelf kon accepteren. Het meisje was zo geïnspireerd door haar werk voor cameralenzen dat ze besloot mensen in haar omgeving te helpen de dingen te begrijpen die haar werkgevers haar konden uitleggen.

Het lot werd zo bepaald dat Somalië absoluut per ongeluk een model werd vanwege wat ze al haar hele leven als een nadeel had beschouwd.

Bekijk de video: Somalia Knight: Speedpaint (November 2019).

Загрузка...