Mode

Sterstijl Kendall Jenner: triomfen en modieuze mislukkingen van de afgelopen jaren

De naam van dit Amerikaanse model van vandaag is niet bekend tenzij de fervent media tegenstanders. Door haar 23 jaar oud, Kendall Jenner had een duizelingwekkende carrière en werd een frequenter van paparazzi lenzen. Er is iets om naar te kijken: werk als een model en constante partijen in de mode-omgeving hebben hun werk gedaan, en vandaag de dag kan Kendalls stijl alleen benijd worden.

Dankzij haar figuur is het meisje praktisch onbeperkt in de kledingkeuze In het dagelijks leven geeft ze de voorkeur aan comfortabele beelden, maar legt ze altijd een lichte nadruk op de rondingen van het lichaam. De favoriete techniek van het model zijn bijgesneden tops en fijne snit op kleding.

Basiselementen Kendall vermengt zich op slimme wijze met heldere trends. Het witte shirt wordt aangevuld met een bonttas, een korte broek met een langwerpig jasje, dierenprint draagt ​​het met een klassieke jeans.

Een van de favoriete technieken van het model is om een ​​deel van het lichaam te laten zien en de rest te verbergen. Met een oversized sweater draagt ​​ze korte broeken. Als de afbeelding diep ingesneden is, worden de benen verborgen.

Voor vluchten en wandelingen geeft de oudste van de zussen Jenner de voorkeur aan zachte, volumineuze knitwear en comfortabele schoenen.

Ondanks de liefde voor comfort zijn elegantie en vrouwelijkheid echter niet vreemd aan het model. Op het tapijt en sociale evenementen verschijnt Kendall altijd in geavanceerde beelden van 's werelds beste ontwerpers.

Niet gedaan, natuurlijk, zonder modieuze mislukkingen. Zachte jersey, waar Jenner zo veel van houdt, blijkt vaak te dun en vertoont een overdaad aan een verbaasd publiek.

Soms lijdt een model met vreemde kleurencombinaties en texturen, die er ongeveer tien jaar aan toevoegen van bovenaf.

Kendall vergat een paar keer dat ze jurken op het tapijt moest dragen en kwam in haar favoriete spijkerbroek.

Als je de afgelopen jaren naar een foto van Kendall Jenner kijkt, zal de evolutie van haar stijl duidelijk zijn en vandaag heeft ze echt iets te leren. Afbeeldingen worden eleganter, maar interessanter en vervelende fouten worden steeds minder.