Schoonheid

De overwinning van de dochter van Alsou in de "Golos" van de kinderen veranderde in een schandaal

Het management van Channel One beloofde de stemresultaten te controleren.

Een enorm schandaal veranderde de laatste show "Voice. Children." Ondanks alle verwachtingen werd de overwinning niet toegekend aan de duidelijke favoriet Yerzhan Maxim en de dochter van de zangeres Alsou - Michelle Abramova. Een groot aantal kijkers stemde ervoor via telefoontjes en sms - 56,5%. Dergelijke resultaten zorgden voor verbijstering, niet alleen bij netwerkgebruikers, maar ook bij vertegenwoordigers van de showbusiness. Dus, Maxim Galkin en Iosif Prigogine zeiden direct dat ze in shock waren door de finale van de uitzending. Een van de docenten van de show, Valery Meladze, wendde zich tot het management van Channel One met een verzoek om de stemresultaten te controleren. Het is opmerkelijk dat Konstantin Ernst hier al de beste specialisten voor heeft aangetrokken, die moeten begrijpen of de "stemverpakking" is gemaakt.

Bovendien publiceerde de "stermentor" van Mikella Svetlana Loboda op haar Instagram geen foto van een meisje onder degenen die ze bedankte voor deelname aan de show. Abramova was niet uitgenodigd voor de bijeenkomst van Svetlana en Alla Pugacheva met de finalisten van de show, waar kinderen geldprijzen kregen en memorabele gouden hangers.

Alsou en Mikella sloten de commentaren op Instagram na een vlaag van kritiek van haters en tot nu toe geen commentaar op de situatie.