Schoonheid

Beautiful wedding manicure 2019 - Modetrends voor de moderne bruid (50 foto's)

Mooie bruiloftsmanicure komt in 2019 overeen met alle modetrends in de wereld. De belangrijkste principes - tederheid, verzorging en draagcomfort - gaan als een rode draad door de feestelijke nail art.

De manicure van Bride moet passen bij al haar imago.

Traditioneel Frans - de meest voorkomende keuze voor bruiden

Originele Nail Art

Stijlvariatie

 • Lace manicure

Als je jurk uit kantelementen bestaat, dan is dit ontwerp iets voor jou. De witte kantversieringen zien er aan de ene kant heel zacht uit, en aan de andere kant expressief, omdat midden in de nude-toon van het opengewerkte een accent van aandacht is. Deze huwelijksmanicure benadrukt perfect uw romantisch beeld, als uw huwelijk pastelkleuren heeft.

Als je jurk uit kantelementen bestaat, dan is dit ontwerp iets voor jou.

Deze huwelijksmanicure benadrukt perfect uw romantisch beeld.

Zwarte kantoptie voor extravagante bruiden

 • boeket

Tip! Om je afbeelding helder te laten zijn, is het belangrijk om een ​​bloemensamenstelling te kiezen met een heldere kleur.

Vandaag in de trend is een bruiloft manicure die past bij het boeket bloemen jong

Bulkdecoraties in de vorm van bloemen

Bloementhema's op de nagels - een goede keuze voor een bruiloft

Trouwmanicure 2019: fuchsia, rijkgele en delicate lavendel. Het ontwerp ziet er prachtig uit als het alleen vanaf de bovenkant van de nagelplaat wordt bedekt, of er tegenover - vanaf de onderkant.

Glitter, kunst of de Provence?

Het is belangrijk om glitter te gebruiken wanneer je outfit glitters heeft op de decoratieve elementen. De aangebrachte lak straalt dan uit op je nagels en zal idealiter worden gecombineerd met de glans van de individuele elementen van je outfit. Een dergelijk ontwerp zal uw viering perfect benadrukken. Deze modieuze trend van bruiloftsmanicure in 2019 zal idealiter worden gecombineerd met het klassieke beeld van de bruid, die een pompeuze mantel en een verhoogd kapsel heeft.

Gebruik eigenlijk glitter als je outfit glitters heeft op de decoratieve elementen

Heldere nagels van de bruid - een interessant detail in de afbeelding

Verschillende delicate patronen kunnen de traditionele french versieren

Tip! Opgemerkt moet worden dat de kleur van de glans moet overeenkomen met de toon van de jurk. Als je jurk bijvoorbeeld warme kleuren heeft (of het nu de kleur van champagne en gebakken melk is), dan moet de voorkeur worden gegeven aan gouden glitter. Maar als je outfit wit is of een roze glans heeft, is het beter om een ​​lak te kiezen met een koele zilveren tint.

 • ring

Dit ontwerp onderscheidt zich door zijn unieke karakter. Waarom? Elke bruid wil tenslotte haar speciale versiering van het leven benadrukken - de trouwring. Dat het een geweldig ontwerp is voor een manicure met decoratieve metalen onderdelen in de vorm van nette bogen van zilver of goud op een of meerdere vingers.

Decoratieve versiering op de nagels in de vorm van twee ringen

Tip! Het belangrijkste om te onthouden is dat het bij dit type manicure nodig is om de toon van het onderdeel nauwkeurig te selecteren, zodat het overeenkomt met de kleur van je ring. Alleen dan wordt deze bruiloftsmanicure perfect gecombineerd met uw imago.

 • Provence

Als u besluit om weg te gaan van het formaat van een traditionele bruiloft en uw afbeelding bestaat uit een jurk met kanten elementen zonder pracht en wilde bloemen zijn geweven om de sluiers te vervangen, dan is dit ontwerp iets voor u. Bloemtekeningen kunnen de vorm hebben van verschillende bloemen, of het nu madeliefjes of rode klaprozen zijn.

Als u besluit om weg te gaan van het formaat van een traditionele bruiloft en uw afbeelding bestaat uit een jurk met kanten elementen zonder pracht, en wilde bloemen geweven om de sluier te vervangen, dan is dit ontwerp voor u

Mint - een kleur die naadloos aansluit op de Provence-stijl

Bloemtekeningen kunnen de vorm hebben van verschillende bloemen, of het nu madeliefjes of rode klaprozen zijn

Vergeet niet dat de keuze voor een dergelijk herbarium direct afhangt van de stijl en de omvang van de bruiloft

 • kunst

Dankzij de gebruiken in het Oosten en hun vaardigheden in hennatekenen, was de nieuwigheid van dit jaar het modelleren van patronen en barnsteen. Dergelijke ontwerpen worden idealiter gecombineerd met een jonge outfit, waarvan de stijl verre van conventioneel is. Bijvoorbeeld een open korte jurk of een zomerjurk in zachte kleuren.

Kunsttekeningen zijn ook heel toepasselijk op de nagels van de bruid.

Dergelijke thema-kunst geschikt voor de bruid met een gevoel voor humor.

Zwarte letters op een witte achtergrond - bondig en origineel.

Hoe een kleur kiezen?

Bruiloft manicure van de bruid is een van de belangrijke kenmerken van de viering. Er zijn nu een groot aantal nagelontwerpen.

Tip!Om het gemakkelijker te maken om te kiezen, moet je eerst een keuze maken uit het kleurenpalet van je stijl en vorm van je nagels.

De beste variatie voor dit feest zijn pastelkleuren, die idealiter gecombineerd kunnen worden met elk type nagels, coatings en die de leeftijdsbarrière niet zullen beïnvloeden. Integendeel, zij zullen verfijning en tederheid van het beeld toevoegen.

De beste variatie voor dit feest zijn pastelkleuren die ideaal gecombineerd kunnen worden met elk type nagels, coatings en op geen enkele manier de leeftijdsbarrière beïnvloeden.

Koraalnagels kunnen dienen als een toevoeging aan het boeket, de schoenen van de bruid en de stropdas van de bruidegom van dezelfde kleur.

De helderheid van rood kan worden verdund met een wit patroon.

In 2019 zijn de meest modieuze kleuren voor een bruiloftsmanicure:

 • wit;
 • zachtroze;
 • ijs;
 • koraal kleur;
 • lichtpaars;
 • blauwachtig;
 • Naakt (bedkleuren).

Roze gecombineerd met wit - een goede optie voor een bruiloftsmanicure

Pastelkleuren - een win-win

Wit ziet er goed uit op gebruinde pennen

Blauwe manicure is geschikt voor een bruiloft in het blauw

De lengte en vorm van nagels voor de plechtige ceremonie

Trouwmanicure voor de bruid in 2019 - het zijn nagels die een amandelvorm hebben, groot en klein.

Het ontwerp in de vorm van een frame is vandaag een trend. De perfecte combinatie zou warme tonen met een wit kader zijn. En als u helderheid wilt toevoegen, experimenteer dan met het contrast en selecteer.

De nagels, die een grote en kleine amandelvorm hebben, zijn het meest trendy.

Stempelen en tekeningen zijn ideaal voor diegenen die hun individualiteit willen benadrukken.

Bruiloft manicure in dit ontwerp - het is de patronen bestaande uit florale componenten en patronen

Stempelen en tekeningen zijn ideaal voor diegenen die hun individualiteit willen benadrukken. Dit zijn patronen die bestaan ​​uit florale componenten en patronen.

Tip! Het is noodzakelijk om te focussen op de originele geometrische vormen van lijnen, vormen en zigzags.

Korte nagels - hoe kies je een bruiloftsmanicure?

Het feestelijke ontwerp van de nagelplaat voor een korte lengte moet onmiddellijk zijn, een minimum aan luxe en een maximum aan natuurlijkheid. Elk ontwerp voor korte nagels moet uitsluitend hoogwaardige vernis worden geproduceerd.

Tip! Voordat je een manicure voor korte nagels doet, moet je eerst een vorm kiezen - zij het rechthoekig of ovaal.

Shellac is een hulpmiddel voor manicure, inclusief vernis en gel. Het zal je handen gedurende 3 weken versieren. Deze manicure ziet er geweldig uit op korte nagels. Het optimale ontwerp voor schellak is verschillende decoraties, ontwerpen en patronen.

Het feestelijke ontwerp van de nagelplaat voor een korte lengte moet onmiddellijk zijn, minimale luxe en maximale natuurlijkheid

Het ontwerp van de huwelijksmanicure moet uitsluitend van hoge kwaliteit zijn

Shellac is een hulpmiddel voor manicure, inclusief vernis en gel. Hij zal je handen 3 weken lang versieren

Populaire shellac-ontwerpen:

 • Franse schellak. Voor de uitvoering van een dergelijke manicure wordt aan het einde van de nagel een traditionele witte streep gemaakt.
 • Schellak met bloemen en kant. Dit ontwerp kan het beste worden gedaan in de cabine, zoals de patronen in de onafhankelijke uitvoering van complex.
 • Shellac ombre.

Tip! Het is beter om de toon van tederheid te kiezen - beige, perzik, roze met een vloeiende overgang naar wit.

jasje - een klassieker van het genre voor de jeugd, waarin de handen van de bruid er elegant en tegelijkertijd eenvoudig uitzien. Je kunt ook stenen, heldere strass steentjes, verschillende veters en glitters toevoegen. In deze stijl werkt uw rijke verbeelding voor u.

Frans - een klassieker van het genre voor de jeugd, waarin de handen van de bruid er elegant en tegelijkertijd net uitzien

Je kunt ook stenen, heldere strass steentjes, verschillende veters en glitters toevoegen.

Surround ontwerp - vandaag relevant en effectief ontwerp. Steentjes, kralen, allerlei beeldhouwwerk, verschillende afbeeldingen - dit alles past op uw nagels om uw genade te geven. Dit ontwerp moet echter uw smaak benadrukken. Vaak is deze uitvoering op een of twee nagels.

Tip!Volumetrisch ontwerp voor nagels moet individueel worden gekozen en in overeenstemming met de decoratie van de bruid.

Steentjes, kralen, allerlei beeldhouwwerk, verschillende afbeeldingen - dit alles kan op uw nagels passen om uw beeld een sieraad te geven

Moon manicure - ziet er mooi uit op de nagelplaat van een korte lengte. Zo'n ontwerp ziet er eleganter en briljanter uit. Het meest geschikt zijn pastelkleuren die kunnen worden versierd met stenen, verschillende abstracties en tekeningen.

De meest relevante opties voor een manicure voor een bruiloft:

 • Compenseren. Wanneer de boog horizontaal is in het midden van de nagel. Dit geeft de foto het uiterlijk van een trouwring, die de ceremonie perfect benadrukt. Een uitstekende optie zou zijn als u de boog verfraait met glitters.
 • Samen met het Frans. U kunt de boog en de punt van de nagel in verschillende kleuren markeren. Een uitstekende optie zou het ontwerp zijn, wanneer de boog natuurlijk en ongeverfd zal blijven en de bodembedekking pastel zal zijn.

Ombre manicure. Bij gebruik van pasteltinten geeft deze manicure uw look een gevoel van zachtheid en zachtheid. Voor een meer extravagante look, speel met felle kleuren.

Bij gebruik van pasteltinten geeft deze manicure uw look een gevoel van zachtheid en zachtheid.

Voor een meer extravagante look, speel met felle kleuren.

Tip! De kleur van de lak of kleurovergang ziet er veel eleganter uit als deze overeenkomt met de kleurtint van het boeket van de bruid.

Aquarium ontwerp

Voor meisjes met korte en broze nagels is deze optie geschikt voor een dergelijk feest. U moet van tevoren over deze procedure nadenken, contact opnemen met de kapitein en een ontwerp kiezen.

Het wordt alleen uitgevoerd voor de toegenomen nagels. De eigenaardigheid van het ontwerp is dat bij het gebruik van steentjes, volumetrische modellering, alles is bedekt met een andere laag gel. Voor zo'n ontwerp kan een speciale folie worden gebruikt die een bepaalde stijl creëert.

Voor meisjes met korte en broze nagels, is manicure voor aquariums het meest geschikt

De eigenaardigheid van het ontwerp is dat bij gebruik van steentjes, volumetrische modellering, alles bedekt is met een andere laag gel

Om de lengte van nagels voor uw huwelijksfeest te bepalen, moet de procedure over een paar dagen worden uitgevoerd. Dit geeft je de mogelijkheid om aan de nagels te wennen en aan hun lengte te wennen.

Tip!Als uw ontwerp monotoon is, moet u van tevoren nadenken over de kleur van de lak, omdat de kleur op de nagels en op de fles aanzienlijk kan verschillen.

Bruiloft gel polish

 • Frans in combinatie met naaktkleur. Bovendien kunt u kralen gebruiken.
 • Franse manicure met elementen van glitter en kunstschildering in zachte kleuren.
 • Frankrijk met kantelementen en verschillende patronen.
 • Traditioneel Frans

Monochrome manicure met een heldere vlinder aan één vinger

Naamloos vingers versierd met steentjes

 • Ontwerp met een element van goud.
 • Ontwerp met elementen van "vloeibare steen gieten."
 • Witte lak - matte zachtheid.
 • Feng Shui-stijl. Bij het toewijzen van ringnagelkleuren, tinten, ornamenten. Deze afbeelding is erg geliefd bij de meeste fashionista's.
 • Geen combinatie van tonen van lak en kleding.

Matt Wedding Manicure

Deze manicure ziet er prachtig uit. Maar helaas, zonder ontwerp, zal het er saai uitzien. Het is beter om het te doen met witte lak, decoreren met verschillende kralen. Zo'n elegante saaiheid zal de handen van de bruid een verzorgd uiterlijk geven.

Tip! Het is noodzakelijk om een ​​meerlagige matte lak te gebruiken om een ​​gelijkmatige en uniforme coating te verkrijgen. Voor meisjes die van nature een sterke en gezonde plaat hebben, is deze stijl ideaal, omdat er niet te lange nagels nodig zijn voor deze stijl.

Nieuwste trends

De bekende Franse jas is nu actueel geworden dankzij de versiering met behulp van ornamenten, felle steentjes, ornamenten en kant. "Fan-French" is een nieuwigheid die bij de dappere meisjes past.

Helder en extravagant nagelontwerp

De bijzonderheid van dit ontwerp is dat het uiteinde van de nagel nog steeds wit is, maar de basis kan al een andere kleur hebben.

De nieuwigheden van dit jaar omvatten een combinatie van een dergelijk kleurengamma:

 • helderroze;
 • koraal met gouden kleur;
 • blauw met wit;
 • Naakt.

Helderroze nagels versierd met zwarte en zilveren strepen

Dit ontwerp verdient de voorkeur om de nagels van kleine lengte te bekijken, het kenmerk ervan is dat het er vrij elegant uitziet en perfect aansluit bij elke stijl van de jurk.

Tip! Opgemerkt moet worden dat dit ontwerp bestaat uit pastelkleuren.

Als je goudsbloemen kort zijn, kun je eenvoudig een heldere coatingkleur kiezen die er goed uitziet en je trouwpalet aanvult: kleuren en schakeringen van seringen, kersen, groen en elk ander naar keuze. De hoofdtaak is immers het creëren van harmonie in de vorm van triomf.

Monochrome manicure in pastelkleuren is versierd met strass steentjes.

Stijlvolle nail art

Aanbevelingen voor nailart-stylisten

Het eerste is om de vorm van de nagels te kiezen, maar let op de vorm die je kiest, passend bij je smaak en je imago.

Het jonge en glamoureuze meisje is perfect voor het type scapula, voor het zakelijke meisje - traditioneel en ovaal, voor het meer extravagante - is de amandelvorm beter geschikt.

De geselecteerde toon moet worden gecombineerd met uw huidtint.

Gelukkige zachtere tonen passen bij meisjes met een lichtere huid (perfecte roze, blauwe, crème en witte tinten)

Vergeet niet dat de geselecteerde tint van de coating moet worden gecombineerd met uw huidtint.

Gelukkige zachtere tonen passen bij meisjes met een lichtere huid (perfecte roze, blauwe, crème en witte tinten). Koper en oranje is beter om te kiezen voor meisjes met een perzikhuid, voor vrouwen met een donkere huid - felle kleuren zijn perfect.

Plain Franch zal veel beter presteren op de gebruinde huid. Extra elementen voor nagels moeten zodanig worden gekozen dat het niet lijkt alsof er iets ontbreekt in uw ontwerp.

Extra elementen voor nagels moeten zodanig worden gekozen dat het niet lijkt alsof er iets ontbreekt in uw ontwerp. Maar overdrijf het niet

Thema-bruiloft manicure

Steeds meer jonge koppels willen afstand nemen van de traditionele normen en hun voorkeur geven aan bruiloften met een thema. Deze keuze is een uitstekende optie voor jongeren en iets nieuws voor genodigden.

Thematische viering vereist een specifiek thema en beeld. Daarom is het belangrijk om een ​​jurk voor de jonge, make-up en boeket te kiezen. Maar het beeld kan niet compleet zijn, zonder zo'n belangrijk onderdeel als een manicure.

Feng Shui manicure - wanneer het ontwerp van de ringvinger anders is dan de rest

Sakura Branch patroon

 • Retro-stijl manicure: de gebruikelijke maanfranch of pinup wordt als basis gebruikt. Het voordeel is scharlaken tonen.
 • Manicure in de stijl van "Mods": uitgedrukt door zijn heldere en buitengewone verweving van patronen en kleurenpalet.
 • Manicure in de stijl van "Tiffany": exclusief roze en turquoise tinten met elementen van muurschilderingen in de vorm van linten en kant.
 • Chicago 30s-stijl: onderscheiden door zijn donkere stijl van bruiloft manicure, ook aangevuld met steentjes, kant en veren.

We hebben de belangrijkste modetrends van wedding manicure besproken, we hopen dat je hebt besloten welk nagel ontwerp geschikt voor je is!

Over de modetrends van 2019 op video