Mode

Atleet, Komsomol-vrouw, schoonheid: de beste beelden van Oksana Lavrentieva

Tien jaar geleden was Oksana Lavrentyeva een model-, socialite- en tv-host - kijkers kenden haar dankzij de clips van Dima Bilan en de overdracht van mode op het federale kanaal. Sindsdien is het meisje een van de meest succesvolle zakenvrouw in ons land geworden, maar is het niet verdwenen van de seculiere radar. Oksana onderscheidt zich van veel andere high society-vrouwen door een actieve levenspositie en een gevestigde karakteristieke kledingstijl die haar fans en talrijke abonnees verrukt.

Als de grondlegger van een modieus imperium, weet Oksana Lavrentyeva dat zwart de sleutel is tot het succes van elke outfit. Meestal is het meisje te zien in een kleine zwarte jurk, die ze aanvult met laconieke accessoires.

De seculiere diva bewijst bijvoorbeeld dat zwart helemaal niet saai is: vooral als we het hebben over een ongelooflijk stijlvol pak, erotische overalls of een top met een asymmetrische snit.

In het geval van Oksana zou het verbergen van lange en slanke benen een misdaad zijn - daarom houdt het meisje zo van de lengte van de mini, maar het compenseert zeker voor haar bescheiden rijgedrag.

Een van de favoriete stijlen van Oksana is baby-dollars. Een miniatuur meisje zonder leeftijd gaat vooral naar school en poppen jurken, een beetje naïeve kinderstijlen of elegante decoratie.

Zelfs in het koude seizoen ziet Oksana er stijlvol uit - dankzij volumineuze sjaals en klassieke bovenkleding.

In de alledaagse looks combineert Lavrentiev hoogbouw-jeans met een eenvoudige, laconieke top of met elegante jassen en loafers.

Bij ceremoniële evenementen, kan een seculiere leeuwin het vaakst worden gezien in de kleding van haar merk Alexander Terekhov - hij creëerde trouwjurken voor het meisje: gesloten met kant voor het officiële deel en gesatineerd met een geplooide rok en een hoge gleuf voor de afterparty.

Oksana Lavrentiev kan met recht een icoon van stijl worden genoemd: mooi en succesvol, ze heeft een lange weg afgelegd van 'dansmeisjes' naar een zakenvrouw met haar eigen imperium. Deze dame heeft veel te leren, en niet alleen in de kunst van het aankleden.