Mode

Smart Beauty: de geheimen van het imago van Hope Obolentseva

Nadezhda Obolentseva wordt de belangrijkste diva van Moskou genoemd. Lange tijd werd het meisje toegeschreven aan contact met Roman Abramovich en andere oligarchen - Hope was de meest benijdenswaardige grootstedelijke bruid totdat ze een keuze maakte ten gunste van regisseur Rezo Gigineishvili. In Obolentseva worden mannen niet alleen aangetrokken door een spectaculair uiterlijk, dat moeilijk te doorstaan ​​is, maar ook door intelligentie - en de innerlijke kwaliteiten van het meisje konden niet anders dan nadenken over haar stijl. Laten we het geheim van de slimme schoonheid van de socialite analyseren.

Het is gemakkelijk te zien dat een heldere brunette erg op Italiaans lijkt. Nadezhda benadrukt de zuidelijke stijl met behulp van silhouetten met blote schouders, ruches en gewaagde spleten.

Overeenkomsten met Cinecittà diva's met Nadezhda zijn toegevoegd met een gemerkt kapsel met een langwerpige pony aan de zijkanten en getrimd haar en permanente rode lippenstift.

Om er spectaculair uit te zien, hoeft Nadezhda Obolentseva geen schouders te strijken en een mini-outfit aan te trekken. Een van haar stukken is discrete elegantie, die zich uit in stijlen, kleuren en prints.

Met haar voorbeeld laat het meisje zien dat zelfs naaktheid 'slim' kan zijn: het volstaat om je te concentreren op één deugd - bijvoorbeeld lange slanke benen of rug.

Als een echte leeuwin, niet alleen volgens de sociale status, maar ook volgens het teken van de dierenriem, houdt Hope van de heldere kleuren die naar haar toe gaan en weet ze hoe ze te combineren. Rode kleur benadrukt de natuurlijke donkere kastanjebruine haarkleur van het meisje en haar spectaculaire kenmerken.

Obolentseva kan op competente wijze andere felle kleuren dragen, niet alleen in combinatie met kleuren, maar ook met complexe prints.

Tijdens niet-gala-evenementen en in het dagelijks leven, kiest Nadezhda voor een slimme casual stijl - comfortabele, maar stijlvolle kleding, die de status en het uiterlijk van het meisje benadrukt en verslag uitbrengt over het intellectuele niveau van haar eigenaar. Zelfs een trui van een 'grootmoeder' of een saaie, op het eerste gezicht kijkende coltrui op een meisje is belangrijk vanwege haar vermogen om dingen te combineren.

Een van de favoriete onderdelen van Obolentseva is een jas die nonchalant over de schouders is gedrapeerd.

Een seculiere diva combineert ook romantische stijlen en lichte stoffen met een brute huid, zoals leren jassen of jassen in de stijl van de jaren negentig.

Maar Nadezhda voelt zich net zo ontspannen en comfortabel en in elegante kleding die de nieuwste trends laat zien: leer, fluweel, mesh en grote pailletten. Natuurlijk is elk beeld uitgerust met accessoires uit de categorie 'zware luxe'.

Nadezhda Obolentseva is een levendig voorbeeld van een seculier meisje dat haar fans overwint met niet alleen verbluffende looks, maar ook eruditie en charisma. En natuurlijk het vermogen om te kleden.