Schoonheid

Modieus dubbel Frans op nagels (50 foto's) - Ideeën en nieuws 2018

Een echte vondst voor fashionista's is dubbele french op nagels.

Een echte vondst voor fashionista's is een dubbele jas op de nagels. De elegante rand van de nagel benadrukt de vrouwelijkheid van de hendel van de dames, geeft een perfecte perfectie aan het ontwerp. De eerste versie met vierkante nagels werd geleidelijk getransformeerd en werd minder relevant. Een verscheidenheid aan vormen en patronen op basis van de jas kunt u deze manicure-techniek gebruiken voor het dagelijks leven en voor speciale gelegenheden. Met sparkles en strass-steentjes kun je een sprankelende nieuwjaarsversie krijgen.

De elegante rand van de nagel benadrukt de vrouwelijkheid van de hand van de dame, geeft een perfecte perfectie aan het ontwerp.

De eerste versie met vierkante nagels werd geleidelijk getransformeerd en werd minder relevant

Een verscheidenheid aan vormen en patronen op basis van de jas kunt u deze manicure-techniek gebruiken voor het dagelijks leven en voor speciale gelegenheden.

Historisch toevluchtsoord

Klassieke Franse manicure ziet er heel natuurlijk en bescheiden uit. De spijker is bedekt met roze of beige en de rand op de punt van de nagel is wit gemaakt. De nagegroeide nagel valt niet op door de natuurlijke primaire kleur. Alle aandacht wordt besteed aan de finish. Zo'n manicure, gemaakt met gelpolish, kan lange tijd zonder correctie worden gedragen.

Klassieke Franse manicure ziet er heel natuurlijk en bescheiden uit.

40 jaar geleden bedacht de oprichter van ORLY-bedrijf Jeff Pink deze techniek voor nagelafwerking.

De Franse stijl werd genoemd omdat Pink in Frankrijk werkte, waar hij bezig was met het ontwerpen van nagels

40 jaar geleden bedacht de oprichter van ORLY-bedrijf Jeff Pink deze techniek voor nagelafwerking. Hij maakte een universele manicure voor de actrices van een Hollywood-film die bij alle outfits paste. Hij bedekte zijn nagels met lak in natuurlijke kleuren en benadrukte de punten in het wit.

Op een manier - vrouwelijke en elegante afgeronde nagelvormen.

De lengte is afhankelijk van de voorkeuren van de vrouw

Veel designer vondsten en ideeën zijn belichaamd in een versierd, veelkleurig jack

De Franse stijl werd genoemd omdat Pink in Frankrijk werkte, waar hij bezig was met het ontwerpen van nagels.

Op een manier - vrouwelijke en elegante afgeronde nagelvormen. De lengte is afhankelijk van de voorkeuren van de vrouw. Veel designer vondsten en ideeën zijn belichaamd in een versierd, veelkleurig jack.

Dubbel jasje op de nagels: nieuwe items

Ontwerpers blijven zoeken naar manieren om de basisjas voor manicure te diversifiëren. Asymmetrie wordt toegevoegd aan het randontwerp of een knik van een platte lijn in een stompe hoek. Kleurendiversiteit, een combinatie van verschillende texturen, ombre, schilderen, monogram en dergelijke zijn welkom.

Ontwerpers blijven zoeken naar manieren om de basisjas voor manicure te diversifiëren

Het is ook mogelijk om stencils te gebruiken.

Meer vrouwen waarderen praktische bruikbaarheid en dragen korte nagels.

De patronen op de nagelplaat zijn in de mode. Het schilderij kan met de hand worden gemaakt, het zullen unieke woonpatronen zijn. Het is ook mogelijk om stencils te gebruiken. Tekeningen worden op alle vingers of op verschillende afzonderlijke platen aangebracht.

Aanhangers van de Feng Shui-doctrine proberen geluk en rijkdom aan te trekken en de ring- en middelvinger te onderscheiden. Je kunt hun voorbeeld volgen.

Onderwerpafbeeldingen omvatten bloempatronen, het beeld van bloemen, vlinders, geometrische lijnen en vormen, evenals de toepassing van hiërogliefen en monogrammen.

Onderwerpen van afbeeldingen zijn bloempatronen, het beeld van bloemen, vlinders, geometrische lijnen en vormen, evenals de toepassing van hiërogliefen en monogrammen

Meer en meer vrouwen waarderen praktische bruikbaarheid en dragen korte nagels, die in 2018 nog in de mode zullen zijn. Regelmatige Franse manicure op deze lengte ziet er niet goed uit, omdat de nagelplaat visueel uitzet door de contrastrand en de hand ruw wordt. Maar de kleurprestaties van de foto, de decoratie van een niet-standaard longitudinale of diagonale streep voor de jas, zullen de kleine voetjes origineel en expressief maken.

Het kleurontwerp van de foto, de decoratie van een longitudinale of diagonale streep, niet standaard voor de jas, zal de kleine vingers origineel en expressief maken.

En toch, voor de beperkte ruimte van een kort jasje, moet je bijpassende kleuren kiezen voor de basis en een glimlach - blauw / blauw, roze / rood, beige / bruin

Gebruik verticale ombre om harmonieuze combinaties van tonen te gebruiken, waarmee de visuele nagel wordt verlengd

En toch, voor de beperkte ruimte van een kort jasje, moet je bijpassende kleuren kiezen voor de basis en een glimlach - blauw / blauw, roze / rood, beige / bruin. Gebruikmakend van harmonische combinaties van tonen, wordt een verticaal ombre gebruikt, die de visuele nagel verlengt.

Vandaag wordt het Frans uitgevoerd in verschillende variëteiten en combinaties:

 • klassieke versie;
 • kleurrijk;
 • transparent;
 • frans fan;
 • dubbele.

Laten we het hebben over een dubbele jas. Voor de primaire kleur kunt u niet alleen klassieke neutrale tinten kiezen. Elke kleurvernis zal doen. Deze techniek is complex in uitvoering en vereist enige ervaring en nauwkeurigheid. Een dubbele glimlach wordt gemaakt op het puntje van de nagel.

Voor de basiskleur kunt u niet alleen klassieke neutrale tonen kiezen.

Deze techniek is complex in uitvoering en vereist enige ervaring en nauwkeurigheid.

Er wordt een dubbele glimlach op het puntje van de nagel gemaakt

Dit type manicure heeft een voldoende lengte van de nagelplaat nodig en wordt niet op korte nagels gedaan. Het is beter om het op de verlengde spijkerplaten te doen. Een afbeelding tekenen is een moeilijke taak, het moet met beide handen hetzelfde zijn.

Een andere versie van deze techniek is een rand aan de basis van het nagelbed, een manicure voor de maan. Het toevoegen van een tweede strook verbergt de rand tussen de regrow-plaat en de laklaag. Eén strook wordt gemaakt aan de basis van de spijker, de tweede - aan de punt. Deze optie vindt ook plaats. De strepen kunnen in kleur worden gecombineerd als tinten van één toon of als contrast. Een van hen kan briljant worden gemaakt of met steentjes worden aangelegd. Er zijn veel dubbele Franse opties.

Dubbele manicure kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik en om een ​​feestelijk beeld te creëren

Het is belangrijk dat de kleuren in harmonie zijn met elkaar. Meestal wordt het uitgevoerd met gelpolish.

U kunt zich lange tijd geen zorgen maken over de perfecte staat van de nagel

Dubbele manicure kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik en om een ​​feestelijk beeld te creëren. Kleur en zelfs donkere kleuren zijn geschikt voor de basis. Zwart mat Frans met een lak en glanzende emoticon ziet er origineel uit.
Het is belangrijk dat de kleuren in zo'n complex patroon in harmonie zijn met elkaar. Meestal wordt het gelvernis uitgevoerd. U kunt zich lange tijd geen zorgen maken over de perfecte staat van de nagels. De natuurlijke tonen van de basis maken de grens tussen vernis en nagelspijker glad. Dubbel jack is slim, praktisch, stijlvol!

Dubbel jack is elegant, praktisch, stijlvol

Zelf een dubbele jas maken

Manicure gel polish. Alles in orde:

 • Behandeling met antiseptische oplossing van de handen van de cliënt.
 • Indienen nagel om de gewenste vorm te geven.
 • Gesuperponeerde eenmalige vormen en het substraat, gedroogd onder de lamp gedurende 2 minuten.
 • Gelvernis bedekt de basis van de nagel, na het drogen, correcte onregelmatigheden.
 • We tekenen smile lines - de eerste, droog onder de lamp, dan de andere.
 • Afgewerkte tekening omslag met een afwerkingsvernis om de nagel glans te geven.

Gelvernis bedekt de basis van de nagel, na het drogen, correcte onregelmatigheden

Gesuperponeerde eenmalige vormen en het substraat, gedroogd onder de lamp 2 minuten

Indienen nagel om de gewenste vorm te geven

Beste ideeën

Een verscheidenheid aan opties onderscheidt modetrends bij het creëren van een dubbele jas in 2018. Niet alleen kleurentinten, maar ook gestructureerde varianten kunnen worden gecombineerd. De basis is bijvoorbeeld gemaakt van matte vernis en de rand is uitgevoerd in dezelfde kleur, maar in glans. Of de basis is een gladde laklaag en de glimlach is zand of metaalglitter van dezelfde toon als de basis.

Een verscheidenheid aan opties onderscheidt modetrends bij het maken van een dubbele jas

Combineert effectief zwarte lak met een gouden rand.

Gevoel voor smaak en maat - het belangrijkste criterium is niet alleen om een ​​manicure te creëren

Zwarte lak met een gouden rand wordt effectief gecombineerd. Altijd een win-win-optie - de ene band is wit, de andere - in de tint van de hoofdvernis. De variatie in kleuren moet harmonieus zijn. Het gevoel voor smaak en maat - het belangrijkste criterium is niet alleen om een ​​manicure te creëren.

Opties voor kleurencombinaties dubbele french:

 • Klassiek - de nagel is zorgvuldig verwerkt en bedekt met een transparante lak. De punt onderscheidt zich door een zwart-witte dunne streep. Unpretentious manicure wordt gecombineerd met elk toilet en is geschikt voor elke leefsituatie. Hij zal de goede smaak van de dames benadrukken.

Klassiek - de nagel is zorgvuldig verwerkt en bedekt met blanke lak

Unpretentious manicure wordt gecombineerd met elk toilet en is geschikt voor elke leefsituatie

Zo'n manicure benadrukt de goede smaak van de dames.

 • De stroken worden symmetrisch op één of twee vingers op beide handen aangebracht. Er zijn meestal derde en vierde vingers.
 • De stroken worden niet horizontaal uitgerekt, maar verticaal of diagonaal aan één zijde van de plaat. Ze kunnen een duidelijke geometrische vorm hebben en kunnen voorzichtig naar het puntige uiteinde gaan.
 • De hoofdmanicure wordt uitgevoerd met een glimlach op de top van de nagel en de geselecteerde vingers zijn versierd met dezelfde rand, maar in het bed van de plaat. Neutrale coating kan worden gedecoreerd met een opengewerkt patroon van dezelfde kleur als de rand. Deze elegante optie is mogelijk voor uitvoering op korte nagels.

De hoofdmanicure wordt uitgevoerd met een glimlach op het puntje van de nagel

De dubbele strook zelf ziet er elegant uit, dus u moet hem niet ingewikkeld maken met de heldere kleur van de basis

 • De dubbele strook zelf ziet er elegant uit, dus u moet hem niet ingewikkeld maken met de heldere kleur van de basis. Maak een dergelijke manicure - bedek je nagels met een witte of pastel kleur. Strepen maken goud of zilver.

Maak een dergelijke manicure - bedek je nagels met een witte of pastel kleur

 • In het hart van de dubbele jas kan een decoratieve dunne mesh, aangebrachte stencil worden aangebracht. Zonder dit kun je de ring- en middelvinger verlaten en markeren. Of omgekeerd, met behulp van een sjabloon om de betekenis van deze vingers te benadrukken en de rest van de vingers te bedekken met een monochrome lak.

Zijjas is ook een soort dubbel. Verschillende vormen en locatie van de bands - een kenmerk van manicure. Sideways French Manicure combineert de kenmerken van een klassiek ontwerp en trendy strepen. Het is relatief eenvoudig om een ​​laterale manicure te maken, u kunt proberen het zelf toe te passen.

De zijstrip wordt met een gladde buiging aan één kant van de nagelplaat op alle vingers aangebracht. Basis - beige of roze lak. Strip - wit of zwart. Als u in een donkere kleur eindigt, moet de strook smaller zijn. Een lichte rand kan een derde van de nagelruimte innemen. De zijbekleding ziet er elegant uit wanneer hij glanst. Op zijn contour kunt u sprankeling aanbrengen. Deze optie wordt met succes gecombineerd met een nieuwjaarskleding of met een avondjurk.

Een andere optie is om de nagel te bedekken met roze parelmoer met grote glitters en de rand van de zijkant verzadigd roze monochroom te maken.

Als de kleuren van de vernis en de lach niet opvallen, kunt u de afbeelding met een delicaat opengewerkt effect op de zoom versieren.

We moeten niet vergeten dat trendy voor manicure in 2018 de kleuren Bourgogne, wijn, blauw, goud en paars zullen zijn. Zuivel, roze en beige tonen zijn nog steeds geschikt voor de basis.

Men moet niet vergeten dat de kleuren voor manicure bordeaux, wijn, paars zijn

Altijd in trend - vrouwelijkheid, gevoel voor verhoudingen, een harmonieuze combinatie van kleuren in een dubbele Franse manicure

De klassieke witte streep wordt vaak vervangen door zwart, wat ook kenmerkend is voor dit jaar.

Altijd in trend - vrouwelijkheid, gevoel voor verhoudingen, een harmonieuze combinatie van kleuren in een dubbele Franse manicure.

Decoratie patroon

Wat in de vorige zin is gezegd, moet je onthouden door tekeningen en patronen op een dubbele jas te gebruiken. Deze techniek creëert al complexe combinaties op de nagels. Als een patroon, een bloem of een vlinder moet worden aangebracht, moet de dubbele zoom dun worden gemaakt en moet de basis in een neutrale kleur worden gemaakt.

Deze techniek creëert al complexe combinaties op de nagels.

Stippen, strepen, stencils in de vorm van kant worden aangebracht op een brede dubbele strook met een andere vernis

Dubbele Franse manicure wordt gecombineerd met tekeningen langs de nagel, die de vorm verlengen, de vingers visueel dun en slank maken.

De volgende optie is de decoratie met een afbeelding van de glimlach zelf. Stippen, strepen, stencils in de vorm van kant worden aangebracht op een brede dubbele strook met een andere vernis. Dubbele Franse manicure wordt gecombineerd met langs de nagel gestrekte tekeningen, die de vorm verlengen, de vingers visueel dunner en slanker maken.

Soorten strips:

 • golvend,
 • gebogen langs de rand van de nagel;
 • normaal;
 • kruisen.

Typen stroken zijn verschillend

Uitgevoerd met lakken in contrasterende kleuren, sparkles, strass lijn.

Typen puntontwerp:

 • punten worden op de smile-lijn onder de hoofdstrook gelegd;
 • op nagelruimte;
 • witte en zwarte vlekken op de hoofdkleur.

De punten worden uitgezet langs de smile-lijn onder de hoofdstrook.

Types van een frame van een spijker:

 • het frame is opgemaakt met kleine strass steentjes of sparkles - de originele en nieuwe ontwerpmethode;
 • tekening van de contour van de nagel contrasterende vernis

De gekleurde lak kan worden omcirkeld in wit, zwart of wit met goud.

Fan-french stijl heeft een lichte basis en een donkere streep langs de nagelrand. Prachtig en bescheiden ontwerp vullen het patroon op de ringvinger aan. Tekening wordt uitgevoerd in de kleur van de rand.

Bruiloft manicure

Franse manicure is gecompliceerd in uitvoering en elegant van uiterlijk. Het beeld van de bruid wordt benadrukt door een mooie zachte make-up. Om het te evenaren, moet het een spijkerontwerp zijn. Natuurlijk, bruiloft manicure wordt uitgevoerd in heldere kleuren met het gebruik van wit. Hij benadrukt vrouwelijkheid, frisheid en natuurlijkheid van het imago van een meisje in een bruidsjurk.

Franse manicure is gecompliceerd in uitvoering en elegant van uiterlijk.

Deze manicure benadrukt vrouwelijkheid, frisheid en natuurlijkheid van het imago van een meisje in een trouwjurk.

Rhinestones vullen een dergelijke manicure aan.

Een dubbele jas kan in dit geval worden gedecoreerd met een witte en glanzende rand op een beige toon. Maak een scherpe overgang van kleur naar glimlach mogelijk om de manier ombre. En u kunt de pastelkleuren overbrengen om de spijkerplaat te maken. De rand kan een golvende vorm hebben en worden gecombineerd met de selectie van het gat.

Volgens de leer van Feng Shui is de ringvinger verantwoordelijk voor het aantrekken van geluk en liefde. Wedding manicure is gewoon het geval wanneer het gewoon nodig is om de vierde vinger aan de linkerhand te selecteren, zelfs als u ver van de fijne kneepjes van deze filosofie bent.

Met kanten sluiers en bruidsjurk klinkt een delicaat ornament op sommige nagels. Het moet worden aangebracht met een dunne borstel, geen stencil. Het stencilbeeld is vlak en in de bruiloftslook hebben we een exclusieve, handgemaakte tekening nodig.

Ontwerptips:

 • vrije rand van de nagel - niet minder dan 3 mm;
 • de grens mag niet breed zijn;
 • wit frans kan niet rijkelijk gedecoreerd worden, helderheid in decoratie gaat verloren in de details;
 • het belangrijkste punt is de nauwkeurige tekening van een duidelijke strook, het kan in verscheidene kleuren worden gedupliceerd;

Het belangrijkste punt is een nette tekening van een duidelijke strip, deze kan in meerdere kleuren worden gedupliceerd.

Er zijn geen strikte regels voor het aanbrengen van een dubbele jas, je kunt verschillende technieken combineren in één manicure

De rand mag niet breed zijn

 • Er zijn geen strikte regels voor het aanbrengen van een dubbele jas, je kunt verschillende technieken combineren in één manicure - een Frans jasje - op de duim, wijsvinger, pink en een continue coating met de toepassing van decor - op de ring- en middelvinger;
 • Moon manicure is gemaakt van een vrije tekening van het gat (dit gebied is niet bedekt met vernis) of is neutraal geaccentueerd in kleur.