Schoonheid

Daria Klyukina ging naar het ziekenhuis vanwege sterke ervaringen

Daria Klyukina werd gedwongen naar het ziekenhuis te gaan en onderzocht te worden. De reden was persoonlijke ervaring. Alles is nu gebleken, het meisje voelt geweldig en is van plan morgen naar Sochi te vliegen om onze voetballers aan te moedigen.

Het Instagram-profiel van het lid van het tv-programma "Bachelor" heeft 2,5 miljoen abonnees. Een mooi meisje werd plotseling de favoriet van een groot aantal fans toen ze ermee instemde om de ring van Yegor Creed te accepteren. Daria's populariteit groeit voortdurend, hoewel de relaties met Egor na de show niet zijn voortgezet.

Toen geruchten over Dasha's slechte gezondheid op de pagina op sociale netwerken verschenen, begonnen fans zich veel zorgen over haar te maken. Gelukkig is alles gelukt en nu is de gezondheid van het meisje niet in gevaar. Bovendien, morgen is Dasha van plan om in Sotsji te zijn om ons team te ondersteunen in de wedstrijd met Kroatië. De winnaar van de "Bachelor" gaf toe dat ze vandaag voor het eerst onder narcose is geweest. Het meisje was erg bezorgd en huilde als ze met haar moeder telefoneerde.

De fans besloten dat deze ervaringen gerelateerd zijn aan Creed. Ze geloven dat alle punten niet volledig in dit verhaal zijn geplaatst. Een woordvoerder van Klyukina zei dat de ontstane situatie verband hield met persoonlijke ervaringen waar de ster niet over wil praten.

Het is vermeldenswaard dat het te strakke schema van Darya de oorzaak kan zijn van stress. Onlangs is ze vaak uitgenodigd voor sociale evenementen en verschillende soorten opnames.

Bekijk de video: ДАРЬЯ КЛЮКИНА - о свадьбе с топ-менеджером "Газпрома" и расставании с Егором Кридом (Februari 2020).

Загрузка...