Schoonheid

Smelten in haar ogen: van Pitt scheiden, emmerde Jolie uit tot 45 kilo

Stress op de achtergrond van een langdurig echtscheidingsproces ondermijnde de gezondheid van de actrice.

Op 13 augustus zal een reguliere rechtszitting plaatsvinden over de voogdij over de zes kinderen van Hollywood-sterren. Terwijl Brad Pitt erop staat om samen kinderen groot te brengen, probeert Angelina ze op alle mogelijke manieren te isoleren van haar vader. Onlangs heeft de actrice zelfs het advocatenkantoor veranderd, omdat de eerste haar categorische positie niet deelde en aandrong op een vreedzame oplossing van het geschil.

Blijkbaar heeft de rechtszaak Jolie sterk uitgeput, want met zijn hoogte van 1,69 m weegt hij slechts 45 kg! Haar collega's op de set van de film "Maleficent 2", waarin de actrice de hoofdrol speelt, maken zich grote zorgen over haar toestand. Volgens hen zijn alle geselecteerde kostuums geweldige Angelina geworden, en ze ziet er zelf erg ongezond uit.

Het is vermeldenswaard dat zo'n probleem met het gewicht van een beroemdheid niet de eerste keer is. Twee jaar geleden zakte ze af naar een record van 39 kg, waarna opgewonden vrienden en familieleden van de actrice haar letterlijk dwongen om haar gezondheid te herstellen. Nu zijn fans bang dat een moeilijke relatie met hun ex-partner de ster naar anorexia nervosa kan brengen.

Bekijk de video: Leef met Volle Teugen - Elbert Smelt ft. Kinga Bán Official Video (Februari 2020).

Загрузка...