Mode

Foundation Loreal Alliance Perfect - Shades en besprekingen

Loreal Alliance Perfect Foundation is een kleurstof die helpt een persoon een perfectere en frisere uitstraling te geven.

Loreal Alliance Perfect Foundation is een kleurstof die helpt een persoon een perfectere en frisere uitstraling te geven.

Het maskeert met succes kleine onregelmatigheden en roodheid en biedt de huid ook een meer uniforme schaduw. Het bijzondere aan dit product is de dunne coating en luchtvloeistofformule. Deze tool heeft een ander kleurenpalet waarmee je de juiste toon voor elke skin kunt kiezen. Bij het kiezen van een tonale tool is het de moeite waard om niet alleen aandacht te besteden aan de samenstelling en de fabrikant, maar ook aan individuele tolerantie. Zorg ervoor dat je het testen voor een allergische reactie regelt. Laten we dus eens kijken wat de tool van L'Oreal Series is en of deze zo effectief en nuttig is als het bedrijf beweert.

Het bijzondere aan dit product is de dunne coating en luchtvloeistofformule.

Kenmerken van het toepassen van foundation

Voordat je de Alliance Perfect Foundation van Loreal Paris koopt, moet je de producteigenschappen in meer detail bestuderen. Gevoelens bij het toepassen van deze tonale middelen zijn best aangenaam. Het heeft een zijdeachtige en vloeiende structuur. De crème past zich perfect aan de natuurlijke huidtint aan. De samenstelling van de perfecte alliantie doordringt de poriën perfect en creëert niet het effect van strakheid.

Dit product heeft geen leeftijdscategorie. Het kan zowel door jonge meisjes als door oudere vrouwen worden gebruikt.

De compositie is verpakt in een tube met een handige dispenser, die het mogelijk maakt om geen extra kosten te maken. Wanneer erop wordt gedrukt, wordt 1 druppel product eruit geperst. Met economisch gebruik van de buis duurt 3,5-4 maanden.

De samenstelling van het product is ook uniek. Het bevat componenten die, naast de correctieve functie, het huidoppervlak hydrateren en zelfs beschermen tegen ultraviolette stralen. Dit stelt ons in staat om zo'n crème medisch en cosmetologisch te noemen.

De crème bevat componenten die, naast de corrigerende functie, het huidoppervlak hydrateren en zelfs beschermen tegen ultraviolette stralen.

Tip! Voordat je een tonale tool koopt, leg je een punt op de pols met een marker om de compositie van het masker te controleren op roodheid in de winkel.

Wat zit er in de buis? structuur

Wat is de samenstelling van de alliantie perfect? Laten we het uitzoeken. Hier zijn de belangrijkste componenten:

 • Stemmende pigmentbasis, bestaande uit elementen die een vloeiende tint op de huid creëren. Het palet van pigmenten van deze tool is vrij uitgebreid.
 • Mattencomplex bevat componenten die de productie van talgklieren normaliseren, evenals de poriën verminderen en het gezicht een natuurlijke glans geven.
 • Dimethicone is een speciale siliconencomponent die zorgt voor zachtheid en zachtheid van de huid, en beschermt deze tegen externe factoren.
 • Glycerol is verantwoordelijk voor een hoge hydratatie van de huid, het vormt een onopvallende film die sterke verdamping van vocht voorkomt.
 • Tocoferol heeft voedings- en antioxiderende eigenschappen. Hij is het die zorgt voor het behoud van jeugdig huidweefsel.
 • Panthenol heeft een regenererend en hydraterend effect.

U kunt de L'Oreal Alliance Perfect-foundation kopen in een fles van 30 ml. Tegelijkertijd varieert de prijs van het geld van 530 tot 750 roebel.

Mattencomplex bevat componenten die de productie van talgklieren normaliseren, evenals de poriën verminderen en het gezicht een natuurlijke glans geven

Tip! Brand L'Oreal produceert een verscheidenheid aan cosmetica, maar het werd vooral populair om tinting-producten te gebruiken. Het bedrijf produceert verschillende tonale crèmes die kunnen worden gekocht in winkels of op internetsites.

Welk effect heeft de crème?

L'Oreal foundation alliantie perfect perfecte fusie heeft de volgende effecten:

 • Het geeft de huid een perfecte schaduw.
 • Het past goed bij de natuurlijke tint van het gezicht en geeft het de gewenste schaduw.
 • Evens-teint, creëert een gladder oppervlak en corrigeert kleine onregelmatigheden.
 • Het gezicht krijgt een natuurlijke glans en glans.
 • Verzadigt het epidermisweefsel met vocht en heeft vochtinbrengende eigenschappen.
 • Het geeft de huid glans en glans.
 • Het heeft beschermende eigenschappen en heeft een beschermingsfactor voor de zon.
 • Verschilt matteigenschappen, normaliseert de productie van talg en haalt poriën aan.
 • Masseert perfect kleine puistjes en roodheid.

De crème heeft beschermende eigenschappen en heeft een beschermingsfactor voor de zon.

Bovendien veroudert het toongereedschap de huid niet, maar integendeel verlengt het zijn jeugd.

Tip! Naast tonalniku kun je compact poeder van dezelfde serie gebruiken. Het past perfect bij de basis en houdt de matte en verse voor de hele dag.

Kleurenpalet

Stichting Loreal Alliance Perfect heeft een goede selectie tinten voor elke huid. Op het gezicht is de huid altijd iets lichter dan in de nek. En deze crème introduceert geen onbalans en een nog groter gat tussen tinten, vanwege het vermogen zich aan te passen aan de natuurlijke huidskleur.

Het palet van tinten bevat tonen van lichtbeige tot beigeroze met vanille.
Dus, voordat je de stichting L'Oreal Alliance kiest, is het de moeite waard om te weten dat het palet 9 tinten bevat. Dit zijn hun markeringen:

 1. Ivory - N1.
 2. Vanille - N2.
 3. Lichtbeige - N3.
 4. Beige - N 4.
 5. Gouden vanille - D2.
 6. Licht beige goud - D3.
 7. Zandgoud - D5.
 8. Roze vanille - R2.
 9. Beige roze - R4.

Kleurenpalet

In dit geval geeft de letter D tonen aan met een geel pigment. N - bevat een groep natuurlijke tinten. R - onderscheidt zich door de toevoeging van roze pigment. En de cijfers geven de verzadiging en toon aan. Voor meisjes met een lichte huid zijn bijvoorbeeld variaties zonder geelheid perfect, producten met N.-markering.

Tip! Tonale remedies worden als laatste uit het gezicht verwijderd, nadat de make-up van de lippen en ogen is verwijderd. Bij gebruik van water om make-up te verwijderen, wordt eerst een speciale mousse of gel aangebracht. Ze moeten worden geschuimd en vervolgens worden afgewassen. Om cosmetica zonder water te verwijderen, hebt u melk nodig. Het wordt aangebracht met masserende bewegingen en vervolgens verwijderd met een cosmetische schijf.

Hoe de juiste schaduw kiezen?

Vaak hebben vrouwen moeite met het kiezen van een tonale tool. In dit geval komen nuttige tips en regels waar u zich bewust van moet zijn, u te hulp.

 • De compositie wordt aangebracht op de achterkant van de hand en goed gebonst. Dan moet je een paar minuten wachten tot het grondig is opgenomen. Als de agent niet zichtbaar is op het behandelde deel van de huid, is de keuze correct gemaakt.
 • Merk op dat bij het kiezen van een hulpmiddel verlichting een grote rol speelt. Het moet daglicht zijn. Het resultaat kan beter op straat worden gezien.
 • Het is beter om alle kleuren te proberen om de meest geschikte te vinden. Bij een ongelijkmatige teint, moeten middelen worden gekozen voor de donkerste gebieden. Dit zal de hobbels maskeren.
 • Het hulpmiddel moet niet alleen op het gezicht, maar ook op de nek worden aangebracht. Alle make-upproducten moeten vergelijkbare tinten hebben en het is beter om ze uit één serie te kiezen.

De compositie wordt aangebracht op de achterkant van de hand en goed gebonst. Dan moet je een paar minuten wachten tot het grondig is opgenomen. Als de agent niet zichtbaar is op het behandelde huidgedeelte, is de keuze correct gemaakt.

Goed gekozen middel verbergt glimmende delen van de huid en geeft het een waas. En als de huid niet indrukwekkend en saai is, dan zal deze compositie er glans aan toevoegen. Dit effect duurt lang genoeg.

Hoogwaardige foundation heeft een lichte textuur en stroomt niet bij warm weer. Ook moet je met zo'n tool niet bang zijn voor regenachtig weer.

Houd er rekening mee dat als de huid een moe, grijs en slap uiterlijk heeft, zelfs een eersteklas oplossing de onvolkomenheden tijdelijk zal maskeren. Cream Alliance Perfect heeft geen genezende eigenschappen en heeft geen liftend effect.

Tip! Kies geen kleuren die een beetje donkerder zijn dan de huid. Dit zal alleen extra jaren toevoegen. Het is beter om de toon in het gezicht op te nemen of zelfs lichter.

Bijwerkingen en tegens van producten

Deze tool heeft vrijwel geen bijwerkingen. Veel foundationcrèmes kunnen een negatieve reactie van de huid veroorzaken in de vorm van jeuk en roodheid, maar dit medicijn heeft hypoallergene eigenschappen. Zoals blijkt uit talrijke beoordelingen, zijn er na gebruik geen peeling, roodheid en acne.

Deze tool heeft vrijwel geen bijwerkingen.

Het helpt niet altijd het tonale gereedschap en met de reliëf- en probleemhuid. Eigenaars van een vette huid kunnen in de T-zone glanzend lijken en het contrast tussen de matte en glanzende gebieden wordt duidelijk.
In zeldzame gevallen kan de crème na een paar uur donker worden op de huid van het gezicht.

Tip! Als het oppervlak van de huid erg droog is, adviseren experts om een ​​moisturizer aan te brengen voordat ze worden aangebracht.

Gebruiksvoorwaarden

Met de ultralichte textuur van Alliance Perfect kun je de compositie in alle weersomstandigheden gebruiken. Het proces van het toepassen van het product impliceert de naleving van de nauwkeurigheid. Het is belangrijk om de instructies te volgen. Hier zijn de basisregels die u zullen helpen:

 1. Voordat u de tonalnik gebruikt, moet u een speciale moisturizer als basis gebruiken.
 2. Voor het verwijderen van overtollige gezichtsvlakken kan een tissue worden bevochtigd.
 3. De verwerking moet van bovenaf worden gedaan. En alle bewegingen moeten zacht en akelig zijn.
 4. Verdeel de compositie niet in de tegenovergestelde richting.

Het proces van het toepassen van het product impliceert de naleving van de nauwkeurigheid. Het is belangrijk om de instructies te volgen.

Tip! Rek het gereedschap niet langer dan zes maanden uit. Alsof de verpakking open is, begint het product na verloop van tijd zijn eigenschappen te verliezen.

Stichting Loreal Alliance Perfect: beoordelingen

Lees voordat je de foundation Loreal Alliance Perfect koopt de reviews van vrouwen die het al hebben gebruikt.

Veronica, 33 jaar: Ik vond het resultaat leuk, dat wordt verkregen door Alliance Perfect toe te passen. Lange tijd was ik op zoek naar een geschikte optie die geen levenloos masker uit mijn gezicht zou maken. En nu, zo lijkt het, heeft het gevonden. Het is heel gemakkelijk aan te brengen, omdat het een dunne textuur heeft. Om de crème is goed geabsorbeerd nogal wat streken bewegingen. En zo krijgt de persoon een gelijke toon. Zelfs na een dag op het werk blijft mijn huid behoorlijk fatsoenlijk.

Aksinya, 28 jaar oud: Ik hoorde over deze crème veel goeds van vrienden, en besloot ook om het te proberen. De prijs was aangenaam verrast, heel betaalbaar. Vooral van een beroemd merk. Maar ik kan niets zeggen over de crème, iets dat vooral uitstekend is. Ik heb een problematische huid en het maskeert niet alle puistjes goed. En hij is niet zo goed in het elimineren van kneuzingen onder zijn ogen door gebrek aan slaap als ik zou willen.

De buis is uitgerust met een dispenser, waarmee het benodigde deel van de room gemakkelijk wordt weggeperst.

Elena, 22 jaar oud: Ik kan zeggen dat deze crème een van de meest geliefde is. Ik vond hem leuk zodra ik het toepaste. Het is erg handig dat u geen borstels en sponzen hoeft te gebruiken. Ik zet het rechte vingers. De crème heeft een vloeibare samenstelling, maar verbergt ook mijn puistjes goed. Verwijdert ook onvolkomenheden zoals vette en grote poriën. Ik gebruik dagcrème als basis en vervolgens tonaal. Toegegeven, het is noodzakelijk om aan te brengen en te verpoederen, omdat de glans nog steeds aanwezig is.

Marina, 45 jaar oud:Cream Alliance Perfect is een geweldige vondst voor mij. Op mijn leeftijd verschijnen al afwijkingen zoals rimpels, acne en pigmentvlekken. Dus het gaat allemaal weg als ik de crème aanbreng. De gezichtstoon egaliseert en er is geen onaangename benauwdheid. Na het wassen wordt de huid zacht en zijdeachtig.

Alina, 25 jaar oud: Voor mij is deze crème te duur. Toegegeven, het gaat heel goed. Maar dat wat niet het effect van een masker op haar ervaring creëert, merkte het niet. U moet nog steeds het hele gezicht aanbrengen, anders worden de plaatsen waar het werd gebruikt zichtbaar. Ik kan zeggen dat dit een goed hulpmiddel is voor diegenen die geen huidproblemen hebben.

Valentina, 37 jaar oud: Ik ontmoette Cream Alliance Perfect op de plank in de winkel en, toen ik er veel over hoorde, besloot ik het te proberen en het te kopen. Het resultaat was zeer tevreden. De toon was identiek aan de natuurlijke tint van mijn huid, dus ik hoefde niet op mijn hele gezicht te worden aangebracht. Ik heb het product in de zomer gekocht, dus ik kan zeggen dat het bij warm weer zijn esthetische uiterlijk niet verliest. Mijn gezicht is erg glimmend, dus de verkregen tonalnik hielp me om met dit probleem om te gaan. Ik zal één ding zeggen - een goed hulpmiddel.

Cream Alliance Perfect is een moderne ontwikkeling van stylisten, gebaseerd op de wensen van klanten

Cream Alliance Perfect is een moderne ontwikkeling van stylisten, die werd uitgevoerd op basis van de wensen van klanten. Het gebruik van dit cosmetische product zal de teint egaliseren en de gebreken verbergen. In dit geval krijgt de huid goede voeding en ademt.

Bekijk de video: HONEST AF LOREAL TRUE MATCH FOUNDATION REVIEW! ACNE SKIN (November 2019).

Загрузка...